Hasonló játék, mint az It take two? Amivel lehet egyedül is játszani?
A párom is szereti ezt a játékot csak én nem vagyok gamer mint ő és rosz érzés,h ennyire béna vagyok hozzá képest, így szeretnék gyakorolni valamilyen játékon.
Ha lehet akkor valami lányosabb féle kéne, nem olyan kemény lövöltözös vagy autós.
Most a fall guysal játszom
Stray
Minden platformra kiadták, Xbox, Playstation, Windows, macOS, szóval lehet bármin játszani.
Ez jut eszembe csak, ami megfelel az elvárásaidnak. Illetve még az új Tomb Raider trilógia, bár az meg túl erőszakos, de amikor nem harcolsz benne, a játékmenete biztos tetszene, ugrálni, mászni, felfedezni kell benne, logikai fejtörőket megoldani a környezetben található tereptárgyak segítségével.
Itt a 2013-as Tomb Raider előzetese (az új trilógia első része) látszik a játékmenete is valamennyire.
Aztán ha esetleg tetszene, a Rise of the Tomb Raider, illetve a Shadow of the Tomb Raider címeket keressétek a folytatásokat.
Hogwarts Legacy
Kena: Bridge of Spirits
Disney Dreamlight Valley
Star Wars Jedi: Fallen Order
Raji: An Ancient Epic
Submerged: Hidden Depths
Immortals Fenyx Rising
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!