DOS kártyajáték játékszabályt magyarul hol találok?
Figyelt kérdés
Magyar nyelvű játékszabályt nem adtak hozzá sajnos.febr. 28. 09:23
1/10 anonim válasza:
Ahogy elnézem, kis fantáziával a sima UNO kártyákkal is játszható.
Például kivesszük a pakliból a "húzz négy lapot" kártyákat, és átnevezzük a "húzz két lapot" kártyákat számkérõnek.
2/10 A kérdező kommentje:
De mivel DOS kártyám van, mme UNO kártyával akarom játszani. Ennyi.
ápr. 11. 10:06
3/10 anonim válasza:
A link alatt a lényeg ott van. Ha nem egyértelmû valami részlet, szerintem nyugodtan találj ki hozzá háziszabályt. Mindenki ezt csinálja az UNO-val is, meg a többi, az alapjátéktól eltérõ változattal is.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen láttam. És köszönöm. De semmi más szabályt nem találunk ki hozzá. Jó az alapszabály.
ápr. 11. 10:23
5/10 anonim válasza:
Angol nyelvû bemutató videókat találtam a YouTube-on, csak most nincs idõm lefordítani.
6/10 A kérdező kommentje:
Angolt mi is. De azt hiába.
ápr. 11. 13:30
7/10 A kérdező kommentje:
Tehát hol találok magyarul?
máj. 11. 06:49
8/10 A kérdező kommentje:
Teljesen magyarul hol találok játékszabályt hozzá?
máj. 17. 07:10
9/10 anonim válasza:
Egyszerûbb lenne kölcsönadni valakinek a játékot, aki szeret társasjátékozni, és tud angolul, hogy próbálja ki, és aztán fordítsa le. Társasjátékos csoportokban akár meg is hirdetheted. Én magamnis így fordítottam le olyan játékok szabályait, amiket nem adtak ki magyarul.
10/10 A kérdező kommentje:
Én nem fogom senkinek sem kölcsön adni. Magyar nyelvű játékszabályt keresek.
máj. 23. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!