10-15 évvel ezelőtt rengeteg nevelde volt az interneten, most már alig akad 1-2, ami működik. Ti milyeneteket ismertek, és melyikkel szoktatok játszani?
Sajnos sorra szűnnek meg, mert túlhaladt rajtuk a net. Ma már a csili-vili, agyon 3D animált, beszélő dolgok kellenek, mikrotranzakciókkal teli - nem mintha a Teveclubon ne lett volna. Amiket én ismertem a Teveclubon kívül mind megszűnt már. Igaz egyiken se volt mikrotranzakció, az egyik egyenesen hobbioldal volt, ahhoz képest nagyon sokáig húzta. De már jó ideje az sincs.
2024. febr. 21. 17:08
2/11 anonim válasza:
Shakes and Fidget(sfgame) még böngészős karakterfejlesztő játék. Máig él és virul. Talán még belefér a nevelde kategóriába.
Hasonló volt vadnyugatos meg japán szamurájos témában is, amivel játszottam egy keveset. A címek nem ugranak be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!