Szerintetek van valamilyen manipuláció az élődíleres online rulettben?
Figyelt kérdés
febr. 13. 20:37
2/7 A kérdező kommentje:
Ha igen megtudjátok mondani mi az?
febr. 14. 03:55
4/7 A kérdező kommentje:
Azzal tudják manipulálni hogy pontosan melyik számra essen úgy a golyó hogy ne legyen szemmel látható a golyó hirtelen írányváltozása?
márc. 24. 12:15
6/7 A kérdező kommentje:
De minnél többen játszanak annál nehezebb azt a számot kihozni ami tutira nem nyer.
Végső megoldás a "0"?
szept. 22. 21:59
7/7 anonim válasza:
Igen. A számokat, hogy hova landoljon a golyó, egy szoftver határozza meg. Minden körben a Bank nyer még akkor is ha vannak kifizetések. Az egészet 1 nagy algoritmus irányítja.
Kicsi tétben játsz 1 sessionban napi 20 percet kb. Minél mohóbb vagy és minél tovább játszol a Bank elvisz mindenedet.
Meghatározol egy napi százalékot és ha eléred, akkor abba hagyod. Beteszel és megelégszel napi 20 %-val.
Saját káromon tanultam meg mindent! Slot gépeket kerüld. Csak és kizárólag élő roulettet játsz online. Semmi másba ne menj bele!
Én napi 50 eurót határoztam meg. Havi 1.5 ezer eurót ki lehet venni. Csak is az önkontrollodon múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!