Melyik régi hidden object játékok ezek?
Sziasztok, van három régi keresős játék, amiket nagyon sokáig nézegettem, de nem találtam sehol... Ha valaki tudja bármelyik nevét, légyszi írja meg őket, nem nyugszik a lelkem, amíg nem találom meg legalább az egyiket😭
1. Ez úgy kezdődik, hogy egy menyét féle állattal utazunk egy vonaton, és már ott is keresgélni kell, talán egy sim kártyát, amit a telefonunkba kell tenni. Utána ami megvan, hogy egy férfi arcába kell piercingeket rakni, meg talán lufit fújni az utcán, vagy ilyesmi, ez inkább ilyen gyerekeknek való volt.
2. ebből annyira emlékszem, hogy egy csónakkal megyünk egy szigetre, és valahogy talán egy orvos szobájába kerülünk, ott már van némi vér, és egy kép, amin egy férfi fixen rajta van, esetleg a családjával(?). A naplója is ott lehetett. Piszkavassal kellett csinálni valamit, és később egy szalmás zsákot megvarrni, utána elmenni egy elegánsabb, de régiesebb házba.
3.Ez kicsit ijesztőbb hangulatú volt végig, egy házba be kellett csengetni, ahol egy kislány lakott, aztán bemenni a szobájába, és ott is keresgélni. Aztán valahogy eljutottunk egy utcára, ahol volt egy kihalt bolt, az üvege be volt törve, ott is kellett keresni. Utána volt egy pince, ahol műanyag babák voltak koszosan, ruha nélkül szétdobálva. Ezután egy nagy akváriumos helyre emlékszem, az is szét volt törve, a víz ki volt folyva. Valamikor meg hőlégballont kellett összerakni.
Azt viszont nem tudom, hogy a 2. vagy a 3. endingje volt, de az egyiknél tuti egy labor volt a végén valami bolond tudóssal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!