Ajánlanátok valami jó játékot PS4-re?
Egy jópár éve kaptam ajándékba egy PS4-et de nem nagyon használtam. Viszont az utóbbi időben megjött a kedvem.
Nem szeretnék erőszakos játékot, nem vonz az ilyesmi. Tetszett a “Red dead redemption” első ránézésre, de a nagy része annak is a gyilkolásról szól, szóval ejtettem az ötletet.
Valami hasonlót tudnátok esetleg ajánlani? (FIFA se érdekel, nem szeretem a focit.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Néhány békésebb (bár nem mind vidám) játék, ami eszembe jut:
Short hike
Omno
Last Campfire
Sea of solitude
Journey
Rime
Lego játékok, bár azokban van harc, de az olyan aranyos inkább
Life is Strange
https://www.youtube.com/watch?v=AURVxvIZrmU
Stílusa szerint interaktív kalandjáték, nagyon különleges hangulattal. Válaszaiddal és döntéseiddel alakítod a sztorit. Epizód rendszerű, 5 részből áll, egy-egy rész kb. 3 óra. A sztori szerint visszatértél tanulmányaid miatt szülővárosodba, ahonnan 5 éve költöztél el, hátrahagyva legjobb barátnődet is. Órán elaludtál és egy egészen valóságosnak tűnő viharról álmodsz, majd az óra után a WC-ben tanúja leszel egy gyilkosságnak, amit próbáltál megakadályozni és ... hirtelen megint az órán találod magad. Rájössz, hogy visszatudod forgatni az időt, ezért eldöntöd megmented a lányt akit lelőnek... Tetteidnek következménye van a múltban, a jelenben, a jövőben. Pillangóhatás. Nagyon jól megírt történet, egy igazi érzelmi hullámvasút. Rengeteg popkultúrális utalással zenékre, filmekre, sorozatokra, a karakterek élnek, hihetőek, emberiek, a zenék nagyon jók.
Life is Strange: Before the Storm
https://www.youtube.com/watch?v=OBhulFdbHAQ
Ez egy előzménytörténet, a LiS előtt játszódik 3 évvel és az ott megismert Chloe (a budiban megmentett lány) életéről szól, az ő karakterét mélyíti el. Szintén a döntéseiddel és válaszaiddal alakítod a sztorit. A történet szerint 2 éve veszítetted el édesapádat egy balesetben, pont ekkor költözött el a legjobb barátnőd is, teljesen egyedül érzed magad, mígnem egy koncerten találkozol valakivel, aki teljesen megváltoztatja az életed. A játék szintén epizodikus, csak 3 részes, részenként kb. 3 óra. Jól kiegészíti a LiS történetét, de ajánlott utána játszani. Karakterek, a hangulat, a zenék szintén jók.
Ha teheted, az eredetit szerezd be, ne a Remastered verziót. Az nem sikerült túl jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!