Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szoktál online lottót feladni?...

Szoktál online lottót feladni? ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2024. febr. 4. 11:54
 1/6 anonim válasza:
Amilyen alacsony a nyerési esély rendszeresen sose mert nem éri meg. Évente 1-2x max poénból veszek egy kaparóst. Keveset adok a bolondok adójába.
2024. febr. 4. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, mert jelenleg csak ott tudok fizetni sms-el, és van hogy bennmarad pénzem a feltöltőkártyán, ami elvileg egy év utan lejár. Tavaly szerencsém volt, kb 1000 ft-nyi lottóval nyertem kb 2000 ft-ot, de legutóbb nem nyertem. Talán majd jövő héten. :)
2024. febr. 4. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Havonta 1-2 szelvényt adok fel 5-ös lottót és szinten 1-2 szelvény Puttó, ha kedvet kapok.

Nyerni nem nagyon szoktam, de ennyi pénz belefér. Aztán ki tudja, lehet szerencsém lesz egyszer :D

2024. febr. 5. 07:54
 4/6 A kérdező kommentje:
1-2 olyan válasz jött ami nem a kérdésemet válaszolja, (később kifejtem) ennek ellenére köszönömöm, a trollmentes normális válaszokat, de még mindig nemtudom mi a nem egyértelmű a kérédsembe, ugyanis szerencsejáték, !ONLINE! világára gondoltam. (semmi kártyajáték, póker stb). sima lottó ott is. ami van a szerencsejatek.huzrt magyar országos lottószervezet hivatalos oldalán.
2024. febr. 5. 11:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én applikációval adom fel, végülis az is online, annyi, h a telefon havidíjamhoz adja hozzá. A nyeremény már bankszámlára jön.
2024. febr. 5. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Szinte csak online játszom, kényelmesebb, plusz ha nyersz kapsz automata emailt, hogy nyertél, nem kell mindig lesegetni, "hű, volt találat? mennyi volt?" stb.

Ha nem is nyersz a naplóban ott van milyen számokat találtál el, szépen össze van rendezve, plusz a saját költéseidet is sokkal jobban átlátod, ha valakinek gondot okoz a függőség, mégis csak szebb mikor a képedbe tolja egy kikért elemzésben "Ebben a félévben bizony 100.000Ft-ot fizettél be" aztán az egyenlegnél meg ott virít egy ezres, az biza 99e bukta (szerencsére nekem nincs ilyen gondom).

2024. febr. 9. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!