Mad Skills MX 3 moniljátékban hogyan kell megcsinálni az Unlimited money módot?
Sziasztok a kisfiam játszik vele telefonon és mindig sír, mert 1-1 match-ért 8-10 coint kap és nem tudja soha sem megvenni a következő szintű motort
Nagyon sok videóban láttam, hogy vannak ilyen módok, de amikor letöltöm és telepítem akkor semmi se történik a játékon belül!
Ezt ma próbáltam ki PC-n, MuMu Android emulátorral és működni látszik.
1342177280 kék bigyót, ezüstöt, aranyat ad.
Azért a telefonomra én nem tenném fel, az ilyen és ehhez hasonló csaló progiknál a fejlesztő ismeretlen, megfoghatatlan, nem úgy mint egy ismert cég termékénél.
Szóval csak óvatosan, ki tudja mit kódoltak bele.
Szia. Igen igen ez kellene, de sajnás akármelyiket töltöm le egyikkel se működik amikor be "instalálja" A gyereknek a telefonjára lenne amin nincsen semmilyen olyan dolog amiért kár lenne vagy ellopnák ismeretlen emberek..
tudnál segíteni hogyan telepítsem fel úgy, hogy meg kapja a coint benne?
Igen, elkezdi telepíteni aztán semmi. Huawei p30 lite a telefon.
Esetleg kell valami programot letölteni amivel feltelepítem vagy nem tudom?!
Egyszerűen túl nehéz a game és már több mint fél éve játszik vele a gyerek, de nagyon nehezen jut előre. Nagyon örülne neki ha ez sikerülne!!! ;)
"Esetleg kell valami programot letölteni amivel feltelepítem vagy nem tudom?!"
Nálam nem kellett a játék telepítéséhez semmi extra.
Esetleg PC-n kipróbálhatod, hogy MuMu Playerrel működik-e.
Vagy megpróbálhatsz a telefonon egy tiszta telepítést, tehát, hogy a telepítés előtt eltávolítod a játék korábbi verzióját.
Csak abból nehogy az legyen, hogy, amit eddig elért a srác az elveszik.
Köszönöm szépen a segítséget. Az utóbbival sikerült megcsinálni.
Boldogság van általad, legyen szép napod/estéd.
Köszi mégegyszer!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!