Ki tud működő Gta SAMP - San Andreas MultiPlayer magyar szervert?
Figyelt kérdés
Ip-t küldjetek ahol játszotok is. Mennék én is játszani veletek!jan. 13. 13:29
61/75 anonim válasza:
A Fosnájt hogy jön ide? Az kinai kémcég(aka EPIC) tulajdona. Ott nincs magyar szerver.
De visszatérve, fogadd el végre hogy leáldozott neki. Legalábbis idehaza mindenképpen. Talán nemzetközi gányolt szerver van, de idehaza HA van is, ISMÉTLEM HA VAN is akkor is az zárt baráti körök üzemeltetik. Oda random gyerekeket mint te nem fognak behívni.
62/75 A kérdező kommentje:
És ha van. Akkor is van. Na és ezeket szeretném én megtalálni.
tegnap 10:23
63/75 anonim válasza:
Mint mondtam ha vannak, ezek zárt körű szerverek. Oda random vérpistikéket nem fognak beengedni/behívni akiről azt sem tudják ki fia-borja. xD Magyar pénztárcához amúgy is drága a szerverbérlés, szóval amúgy sem kell nyakukra 1 ingyenélő. :D
64/75 A kérdező kommentje:
Olyan szervert keresek, amelyiken én is tudnék játszani.
tegnap 12:16
65/75 anonim válasza:
Olyan nincs. Mint mondtam ma már nem kis pénz 1 hobbi szerver fenntartása sem. Tekintve hogy a játékosok nem fizetnek bele így a "tulajnak" kell mindent állnia. Szóval ha nyillik is egy, relative hamar be is fog záródni a fenntartási költségek miatt. Szóval ha ennyira SAMP akarsz menj nemzetközi szerverekre, mert magyar nem fogsz találni ami "public" és bárkit befogad.
66/75 A kérdező kommentje:
Ezt értem. De biztosan van működő magyar is.
tegnap 15:35
67/75 anonim válasza:
HA van akkor is zárt baráti körök tartják fent maguknak. Oda téged mint vadidegent biztos nem fognak behivni. Inkább tanulj meg angolul és menj nemzetközire.
68/75 A kérdező kommentje:
Tudok angolul. Akkor megyek a zárt baráti körűbe. Úgyis csak találgatások vannak itt. Amivel kicsit sem leszek előrébb. Írhatna végre 1 hozzáértő. Aki hasznos válasszal tud szolgálni.
tegnap 22:09
69/75 anonim válasza:
"Akkor megyek a zárt baráti körűbe"
Na azt megnézem hogy mész oda. Instant ki bannolnak onnan. Nem tudom mit nem fogsz fel a "zárt" részen...
Már kaptál hasznos választ. Valaki linkelte hol tudod megnézni szervereket. Meg már ezerszer elmondtuk hogy magyar SAMP-nak leáldozott. Ha valóban idősebb lennél mint ahogy azt khmm... "állítod" akkor megértenéd, de ez is csak azt bizonyítja hogy még gyerek vagy.
70/75 A kérdező kommentje:
Légyszíves olyan írjon már, aki érdemben tud nekem segíteni magyar szerverben
ma 05:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!