Starshine legacy, Star Stable PC játékok Nem használod és eladnád? Megvenném
Üdvözletem mindenkinek!! 😊😊😊
Nagyon szeretném megvásárolni ezeket az eredeti PC játékokat de sajnos sehol sem tudom már... 😭
1. Starshine legacy 1. A léleklovasok relytélye
2. Starshine legacy 2. A Pine Hill kúria titka
3. Starshine legacy 3. Pandória
4. Starshine legacy 4. A Dark Core relytély
5. Star Stable: A nyár szigetén
6. Star Stable: Az ősz lovasai
7. Star Stable: Havas ösvényeken
8. Star Stable: A tavasz bajnoka
Ha bárkinek lenne elfekvőben kérem írjon az alábbi e-mail címre:
baksanbr@gmail.com
Tárgyként a megfelelő játék nevével, a többit privátban megbeszéljük!
Előre is köszönöm! 🙏🙏🙏🙏
Ebayen elérhetőek e játékok lemezen, többnyire EU-n belülről, így vámmal nem kell számolni. Csak a borító idegen nyelvű lesz, de a lemezen már rajta van a magyar nyelv. De ha nem gyűjtöd, csak játszani szeretnél velük, fent vannak az Internet Archívumban. Elindulnak modern gépen, de lehetnek vele issuek, például a karakter elsőre a föld alatt kezdett, csúszkált a ló lejtőkön. Korabeli gépen nincs ilyen gond (van régi gépem is, amin az SSO meg se nyikkan, pedig az se egy mai csirke).
#3 a Star Stable Online is egy hatalmas bughalmaz :)
#3 szerintem pedig az ember egy lovas játékkal a szép lovak miatt játszik. Az rdr2-ben is emiatt van 10 lovam, és van amikor mást nem is csinálok, csak lovagolok. gyönyőrűen meg van csinálva a mozgása, az izmai, hozzá képest az összes lovas játék megoldása kezdetleges (sajnos)
ps4-en gyönyörűen fut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!