Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az Electronic Arts F1-es...

Az Electronic Arts F1-es játékai közül melyik volt a legjobb?

Figyelt kérdés

2024. jan. 4. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

F1 Challege 99-02 (és nem az EA csinálta, ők csak kiadták a saját nevükkel)!

Illetve amik most vannak kiadva sem az övék, hanem a Codmasters-é ugyan úgy mint eddig. Hogy milyen? Ugyan olyan pocsék, mint eddig, bugos, véletlenszerűen hülyeségeket csináló rendetlen, nem méltó az F1 hírnevéhez, ráadásul most már az eSportolók is mérgesek rá.

2024. jan. 4. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az F1 2017, 2020-at nyugodtan meg lehet venni azok jók lettek. Irányításban az f1 2020 a best. Még talán a mostani 23-as is jó irányítás ügyileg.
2024. jan. 5. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és nekem megvan 2011-2023-ig mindegyik, szóval nem a levegőbe beszélek.
2024. jan. 5. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A leghangulatosabb szerintem is a régi F1 Challenge 99-02 volt :-) A többiből is jó sok volt meg, de nem tudnám megmondani, hogy 2010 óta van-e igazán jó hivatalos F1 játék. Kedveltem őket, vásároltam is sokáig, de kb. úgy laposodnak el, ahogy az igazi. Sajnos.
2024. jan. 7. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!