Kb meddig patchelhetik még a baldurs gate 3-at?
Figyelt kérdés
Én kivárom míg teljes játék lesz és minden fiszem facom patchet stb-t kiadnak, vajon lesz enchanced editon? Addig elvagyok a bakancs listámmal.2023. dec. 27. 22:35
1/8 anonim 

válasza:

Hát nem vagyunk jósok. De mivel elég nagy játék és tartalmas akár hónapokig vagy 1-2 évig is eltarthat még ez a folyamat.
2/8 anonim 

válasza:

Hát arra várhatsz még egy darabig, elég friss a játék...
3/8 anonim 

válasza:

Larian előző játéka a Divinity Original Sin 2 2017 végén jött ki és az utolsó patch asszem 2020 vége fele volt, azóta még hozzá adták a larian launchert, de ennyi. Ez szerintem jó támpont lehet, kb erre kell számítani itt is szerintem.
4/8 anonim 

válasza:

Melyik nyomorult pontozott le engem? Holott normális választ adtam... -.-"
5/8 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele, van aki csak ezzel szórakozik.
6/8 anonim 

válasza:

Csak az a baj, hiába írsz segítőkészen, az ilyen élet nélküli roncsok miatt leromlik a te értékelésed is az oldalon.
8/8 anonim 

válasza:

Még csak néhány hónapja jelent meg a játék. Amíg támogatást kap mindig lesznek új pachek és mivel elvileg az elmúlt évek legjobb játéka sokak szerint, valszeg hosszú évekig fogják fejleszteni/csinosítgatni/javítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!