Mást is zavar hogy a baldurs gate 3-ban mindenki mindenkivel kefélhet kb?
Figyelt kérdés
Törpe elfel, fél ork elfel és még sorolhatnám, ennek tetejében mindenki b'zi, leszbikus meg bi. És ugye ez forgotten realms, a törpék és az elfek alapvetően nem is igen barátkoznak, nem hogy dugjanak egymással. Fél orkok meg.. Vagy az ötödik kiadásra a lore is ultra libsi lett?2023. dec. 27. 06:46
11/26 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem astarion bugos, románc alatt áradozik hogy majd uraljuk együtt a világot, a netherbrainél is "ó igen vedd át az irányitást", miután megetszem "Ó jaj mit csinálsz?!".
2023. dec. 27. 11:33
12/26 anonim válasza:
#11: Igen sajna vannak még bugok, de mint írtam, az Originsben is vannak azért, bár ahhoz le lehet tölteni unofficial patch-t, ami kijavítja.
Én amúgy full más útra terelem ezt a kettőt + Minthara halott nálam, mert akkor még meg kellett ölni, mostmár az új patch-ben már Halsinnal együtt is lehet, non lethal támadással. :D
(SPOILER)
Shadowhearth nálam Shart megtagadta, Astariont meg nem fogom elvinni Cazador fightba, számomra érdekesebb, hogy ő legyen annak a 7000 vámpírnak a vezetője, ne ölje meg őket.
13/26 A kérdező kommentje:
Ha astarion vampire lord lesz ő fog nekik parancsolni, cazador ostoba ahoz hogy szövetséget ajánljon.
2023. dec. 27. 11:50
14/26 Hintalow válasza:
Figyi, láttad te már a masodik vagy a harmadik kiadás sacc 40x40-es táblázatait, hogy a különböző fajok egymással való közösülèse során mely kombók kèpesek utódokat nemzeni? 😀
Ès most 20-25 èves cuccokról beszèlünk.
Szóval nincs új a nap alatt 😁
15/26 Hintalow válasza:
Ès ott nem olyan uncsi dolgokról volt szó, hogy törpök meg elfek, hanem a driád a minotaurusszal, meg a pixi a fèldèmon vagy fèlsárkányokkal 🤩
16/26 A kérdező kommentje:
Ez melyik szetingben van?
2023. dec. 27. 11:53
17/26 Hintalow válasza:
Pff jó kèrdès így 18-20 èv távlatából, de szinte biztos, hogy sztenderd Forgotten Realms cuccok voltak.
18/26 A kérdező kommentje:
Nekünk szakközépben mesélt a tanárunk forgotten realms d&d-t. Ő mondta hogy törpe meg ember csak ritka esetben lesz barát. Bár olyan nonszenszt is mondott hogy talos a szajhák patrónusa is, nem tudom hol olvasta ezt. Meg beszélt valamit a görög istenekről.
2023. dec. 27. 11:58
19/26 anonim válasza:
#13: Igen csak Astarion (SPOILER) nálam beakarja fejezni a rituálét bármi áron, könyörgött, hogy segítsek, konkrétan megtámadott, amikor félbeszakítottam. Inkább el sem viszem, hogy ne legyen opció.
20/26 A kérdező kommentje:
Jah, én crpg-ben rendszerint a gonosz utat járom, szórakoztatóbb mint minden szerencsétlent megmenteni.
2023. dec. 27. 12:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!