Watch Dogs: Audio logs begyüjtése?
Üdv. Az lenne a kérdésem hogyha story alatt kimaradna 1-2 Audio log akkor azt később be tudom-e szerezni?
Olyat olvastam hogy elvileg ha végigvitted a játékot akkor a hiányzó story alapúakat megkapod. Ez igaz?
Itt azt mondja valaki, hogy ez igaz, tehát a játék véghezvitele után tényleg begyűjtheted a kihagyott logokat.
Nem tudom.
Itt azt írják, hogy, amit nem gyűjtesz be azt később nem lesz lehetőséged megszerezni, mert vannak helyek, amik csak bizonyos küldetések közben hozzáférhetőek.
Értem. Éppen ez a bajom. Én is ilyesmiket olvastam. Egyik helyen azt írták hogy megkapjuk(1. válaszod is ezt igazolja) máshol meg amit most utoljára írtál hogy bukta.
Legjobb lenne ha olyan is megtalálná a kérdésem aki már végigvitte és tudja tapasztalatból mondani. Most még nem lenne nagy érvágás előről kezdeni, de végigvitel után már semmi kedvem nem lenne hozzá...
Az esetleg nem megoldás ha utólag meghallgatod, ami kimaradt?
#5 Eléggé maximalista vagyok az a baj, ezért szeretném mindet begyűjteni. Köszönöm a linket, belenézek majd. :)
#6 Nem az volt a kérdés hogy szerinted lényeges-e vagy sem. Ha érdemben nem akarsz válaszolni akkor kérlek inkább ne is írj.
6-os vagyok. A kedvedért letöltöttem a játékot, hogy megnézzem neked, lásd kivel van dolgod. :P (PC, Steam verzió)
Az első képen azt láthatod, hogy 100%-ra teljesítettem, ergo a sztorit is végigvittem. A másodikon pedig azt, hogy nincs meg az összes audio log. Viszont a sztori-alapúak (tehát a sárga hátteresek) mind megvannak, pedig kötve hiszem, hogy én magam megtaláltam az összeset, szóval valószínűleg ezeket automatikusan adta be. A kék hátterű audio logokat pedig szerintem a játék befejezése után is meg lehet találni.
Szóval kérdésedre a válasz, az én régi tapasztalataim szerint: igen, az összes audio logot be tudod majd gyűjteni a játék végén.
#8: Javítás: most nézem, hogy az Aiden-es logokból csak 5/8 van.
Szóval mégsem kapod meg a hiányzókat a sztori végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!