Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rocket League-ben hogy fejlődtök?

Rocket League-ben hogy fejlődtök?

Figyelt kérdés
Lassan 1,5 éve játszom de úgy érzem megrekedtem a Platinum vége Dia 1-2 szinten. Nektek mennyi idő volt, míg a jelenlegi szintre értetek?Lehet többet fejlődhetnék egy megszokott csapatban, mint random emberekkel? Vagy több tréning? Minden gondolatot ötletet tanácsot szívesen olvasok, köszönöm.
2023. dec. 5. 08:49
 1/1 anonim ***** válasza:

900 óra alatt diamond tetején vagyok (bár már nem játszottam pár éve). Nem hajtottam a lehető legnagyobb rankra, de elméletben tudom mit kéne tenni a gyorsabb fejlődéshez.

pár tipp amivel fejlődhetsz:

- nézd vissza a saját meccseidet és elemezd ki hogy mit csinálnál máshogy.

- gyakorolj olyan mechanikákat, amiket game közben gyakrabban látsz, hogy tudd őket alkalmazni/védekezni ellenük. (először freeplayben, aztán casual majd alkalmazd competitive meccsek közben.)

- free playben próbáld meg úgy folyton eltalálni a labdát, hogy megállás nélkül max sebességgel mész (avagy törekedsz arra, hogy ne lassulj le), és ezzel gyakorold, hogy minél nagyobb erővel el tudd találni a labdát. Így szokod a lehető legnagyobb sebességet, és az egész játékstílusod fel fog gyorsulni.

- gyakorolj training pack-ekkel, amikkel egy specifikus skillt tanulhatsz, és azokat próbáld meg minél jobban megcsinálni, majd használd meccs közben is.

- nézz olyan emberek meccseit, akik 1-2 ligával feletted vannak, így látod azt a szintet, hogy hogyan kéne játszanod/miket kellene tudnod ahhoz, hogy azon a rangon tudj maradni.

2023. dec. 5. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!