Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vettem HSR-ben egy Express...

Vettem HSR-ben egy Express Supply Passt de csak 300 Oneiric Shardot kaptam, 90 stellar jadet viszont nem, át lettem b***va vagy csak holnaptól kapok napi 90-et?

Figyelt kérdés

2023. dec. 4. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt írja hogy a 90 Stellar Jades minden napi bejelentkezés után jár 30 napig az "express supply pass" megvásárlása után következő naptól.

"The Express Supply Pass is a 30 day subscription offer in Honkai: Star Rail. Players who purchase the pass will first receive 300 Oneiric Shards and will then earn 90 Stellar Jades each day they log in for the following 30 days."

2023. dec. 4. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ, akkor nem tudom miért írja nekem azt hogy "remaining days: 29" pedig ma vettem
2023. dec. 4. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, tapasztalat, hogy nem feltétlen van pontosan kiírva, mondjuk:

"29 nap, 23 óra, 59 perc" hanem csak simán "29 nap"

Viszont mégha te nem is látod, az közben számol, szóval nem 29 napod van, hanem 29 nap + valamennyi idő még, amit nem jelez

2023. dec. 4. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaa ezt nem tudtam
2023. dec. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!