Mit szóltok ahhoz ha egy huszon éves fiú, kért egy ilyet karácsonyra? Ez egy játék elvileg gyerekeknek, azon belül is így lányoknak de nekem nagyon tetszik mert szerintem nagyon cuki!
2023. dec. 3. 22:48
1/10 anonim válasza:
Azt hogy valami nincs rendben nála.
4/10 anonim válasza:
Jó, hát én is nézek néha Pom Pomot, meg Kockásfülű nyulat (ki nem?), mert kellemes gyerekkori emlék, de hogy téged mi inspirál, azt nem tudom. :)
5/10 anonim válasza:
Én csináld magad duda készletet kértem.
6/10 A kérdező kommentje:
"de hogy téged mi inspirál, azt nem tudom. :)"
Hogy cuki, és kreatívan ki lehet festeni meg ilyenek .
2023. dec. 3. 23:29
7/10 anonim válasza:
Nézd a személyi ízlés egyénenként eltérő.
Mondjuk úgy nem egy megszokott kategória felnőtt férfinál, de kinek mi. Amúgy kitől kértél, szüleidtől, barátoktól? Nem lenne egyszerűbb magadnak megvenni? Akkor nincs felesleges kör futkosás, minek az neked, nem való neked stb.
8/10 anonim válasza:
Ennél nagyobb bajod sose legyen. Ha tetszik, hát tetszik. Nincs benne semmi rossz.
9/10 anonim válasza:
Nem szokványos, de nem látok benne kivetnivalót. Felnőttek is sokan Legoznak, kirakóznak, társasjátékoznak, vagy akár egy-két plüssállatuk is lehet. Ennél igaz, hogy nem te vagy a célcsoport, de ne foglalkozz vele.
Egyébként talán egyszerűbb a saját pénzt rászánni, akkor tudsz mérlegelni, hogy megér-e 4000-5000 Ft-ot neked.
10/10 anonim válasza:
Fogadjunk el mindenkit olyannak, amilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!