Melyek voltak azok a játékok, amikkel a leges legtöbbet játszottatok a kétezres évek elején?
Figyelt kérdés
Persze gondolom sok volt. De ezeken belül is mi volt az a 3-4 befutó? Nekem: vice city, rtcw, 1nsane, need for speed 2.2023. dec. 2. 15:49
4/9 anonim válasza:
Akkoriban a régi Xboxom volt a befutó, a pc-m épp el volt hanyagolva. Szóval a befutó címek:
Fable TLC
Def Jam Fight for NY
NFS Underground 2
GTA San Andreas
Mortal Kombat Shaolin Monks
Ezek rémlenek most elsőre, kedvenc címek. De időről időre volt még pár kisebb cím, amire rákaptam a stílusa miatt. Pl kezdetleges open world gamek, esetleg vehicle combat darabok.
5/9 anonim válasza:
CS 1.6
Starcraft
Heroes 3
Bf 2142
Ps1-en meg Tekken 3.
6/9 anonim válasza:
RtCW nálam is rengeget ment, de alapvetően az FPS-ek voltak nagyon terítéken, Project IGI-vel is rengeteget szórakoztam, Serious Sam-ok, Aztán az első MoH és CoD.
7/9 anonim válasza:
Akkoriban tombolt a PS1-láz, ami engem is elkapott. 2000 körül a kedvenceim voltak:
Vagrant Story
Gran Turismo 2
Silent Hill
Final Fantasy VIII-IX
Syphon Filter 2
Parasite Eve II
8/9 anonim válasza:
Gothic II
Alone in the dark3
Doom 2
9/9 anonim válasza:
Blade of Darkness
Call of Duty
Star Wars Outcast
Rune
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!