Internet nélküli nem lehetne játszani?
# konzolon játszom, Series X, így minden játékok eredeti, viszont kacsintgattam a Pc felé, főleg a magyarítás miatt. Nyilván nem tagadom, régebben még olyan 2012 játékán torrenteztem a játékokat, és ahogy most gondolkodom a PC-n eszembe jutott. Az, hogy most torrenteznék-e, nem hiszem. Sokkal jobban tartok a vírusoktól főleg egy drága PC esetén.
#9 ahogyan az előbb leírtam PC-ben gondolkodom. Valóban ez lenne a jövő ? A játék streaming? Akkor már nem is érdemes mondjuk beleverni 700k-t egy új PC-be, mert minek?
Nagyon messze vagyunk még a streaming rendszertől, ahhoz valóban egy bika net kell előbb, globál szinten nem állunk rosszul, de azért van sok sok sok elmaradottabb hely.
Régen ugyan ezt mondták a digitális játékterjesztésről és az online DRM-ről is. Ma már mindkettő a jelen. Hidd el, le fogják nyomni a streaminget is a piac torkán.
Mindegy, hogy PC-n vagy konzolon játszol. Ugyanaz a jövő. Most még nyugodtan vehetsz 700 ezres gaming PC-t. Szerintem még legalább 10 évig helyben fognak futni a játékok. Az áttérés sem egyik napról a másikra fog történni. A lemezes-digitális átállás is kb. 10 évig tartott a Steam indulásától odáig, hogy a lemezes játékok is kizárólag online store aktivációval menjenek. Szóval a streaming-only sötét időszak kezdete is még legalább 15 év, ha tippelnem kellene.
Amúgy már vagy 10-15 éve a játékok többségéhez kell internet, szinte mind használ valamilyen klienst, Steam Uplay és társai....
Azokat a játékokat nem törik fel amit nincs értelme feltörni mert pl multi a lényege, oda meg szerver se árt.
#14 Azt elfelejted drága "barátom" hogy ha Streaming lesz, akkor annak a költségeit a Kiadóknak/fejlesztőknek kell állniuk, akár lesz "vevő" rá akár nem. Na már most vagy K#rva sok szervert kéne bérelniük, vagy maguknak fenntartaniuk. Ez pedig nem kis pénz lenne kezdés előtt és arra sincs garancia hogy megveszik annyian hogy visszahozza. Továbbá ha nem havidijjas lesz akkor nem is éri meg nekik mert 1x vétel nem hozza vissza a folyamatos fenntartás árát. Ha meg havidíjjas megoldást választják akkor azzal megint csak vevőktől fognak elesni.
Az oké hogy a technológia már adott, vagy lassan az lesz. De mai világba ez nem megengedhető amikor mindennek megy fel az ára. Ki tudja mikor tőr ki a 3. világháború vagy 1 újabb járvány mint a Covid volt. Szóval erősen kétlem hogy 50 éven belül HA, ismétlem HA lesz is ebből bármi is...
Nos "barátom", nyilván havidíjas lesz és a beetetés után, amikor sorban jönnek majd a streaming exkluzívok vagy egyenwsen nem lesz más, mint ahogy most sincs más, mint digitális vásárlás, akkor oda emelik az árakat, ahova akarják, mert vagy streamelsz, vagy nem játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!