Honnan tudom letölteni a Sims 3 Álomállásokat?
Lehetőleg magyar nyelven kéne, angolul és más nyelven nem kell. Torrent és más módszer is megfelel. Ha iso formátum vagy egyéb, az mindegy. Ha küldenétek linket vagy megmondanátok hogy mit csináljak, az remek lenne.
A válaszokat előre is köszönöm!
Én még egy hete teleítettem fel a Sims 3-mat.
Volt ojan gondom hogy legelőször frissíteni szerettem volna a legfrisseb verzióra, de ugy meg nem indult el.
Gondolom Crack nem volt jó.
Kiegészítőm még nincs telepítve, mert én le akarom mind az 5 kieget szedni, abbol már 3-mat töltök.
Írtam ki egy olyan kérdést is hogy honnan szedjem le a padlógáz cuccokat. Ha olyan nehéz kieget telepíteni akkor jó lenne a segítség. Köszi!
Szívesen segítek,ha tudok!A padlógáz cuccokat én még nem töltöttem le,így azt sajnos nem tudom hol kell.De igen a crack-kel volt a gond!Majd küldök linket,h. honnan tudsz cracket letölteni,h. jó legyen!:) Mert a kiegészítőket csak a frissített verzióra tudsz tenni.És ha esetleg még a kiegészítőket is crackeled azokhoz is mindig a verziószámnak megfelelő crack kell!Pl. az alapjátékhoz innen is le lehet tölteni: [link]
Én általában erről az oldalról töltöm a crackeket.Csak mindig a verziószámot kell figyelni,a kiegészítőknél is!A verziószámokat,pedig kiírja az indítópanelen bal oldalon alul.Ja,és a cracket azon az oldalon,amit belinkeltem a game fixes alatt találod.A megfelelő verziószámra kattintasz és majd kiad ilyen mirroros valamiket is,ott én mindig az elsőt szoktam letölteni.És ha lejött csomagold ki és abban lesz a crack fájl.Remélem érthetően írtam le!:) De ha van valami kérdésed,akkor szívesen segítek,ha tudok!Nyugodtan kérdezz ám!:)
Köszi! Értem mit mondasz.
Most próbáltam feltenni egy kieget, de azt irta verzió elenörzés vagy frissítés vagy vmi ijesmi.
Leokéztam, de utána azt irta h valami nem jó és kilépett.
A EA Downloader Manager nincs a gépemen vagy mi lehetett a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!