Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha megveszem a Skyrimet...

Ha megveszem a Skyrimet Steamen, de van egy mentésem, amit folytatni szeretnék, az menne?

Figyelt kérdés
Anno torrentről szedtem le a játékot, most pedig megvenném. Pontosan nem tudom melyik verzió volt meg, de mindegyik kiegészítő benne volt. Ha ugyanazt a kiadást veszem meg most steamen, akkor elég csak behúzni a mentés könyvtárba a fájlokat?

2023. nov. 24. 23:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Meg lehet venni, csak nincs listázva már hogy Special-t találják meg a népek.

2023. nov. 25. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Viszont azt elfelejtettem írni hogy USLEEP(az unoffical patch, ami millió és 1 hibát javit) már csak Special-hoz elérhető, arra kapja folyamatosan update-eket. Szóval ha le is tudsz szedni USLEEP-et max valami nagyos őskori verziót. FNIS is már Special-hoz igazodik(tehát ha moddolni akarsz akkor is special kell már).
2023. nov. 25. 11:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is így tudom, hogy a legendary nem komaptibilis mással. Ha ennek a mentésnek úgy érzed, hogy teljesen a végére értél, érdemes viszont átváltani a special editionre, vagy az anniverysaryre. Ha nem is használsz modokat, érdemes azért egyszer kipróbálni modokkal is, mert számomra azokkal nyújtott hihetetlen élményt, csak figyelj a géped teljesítményre is. A legendaryvel sokkal problémásabbak a modok is, és egyre kevésbé támogatottak is. Ha látsz valami akciót, megvenni éppen megveheted, max. nem telepíted addig, amíg nem aktuális.
2023. nov. 26. 11:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Ó értem :) rendben akkor megveszem a specialt vagy az anniversaryt :) nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2023. nov. 26. 14:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit. Annyit még hozzá tennék, hogy már pl az FNIS is nézi eredeti játékod van-e. Tehát ha maradsz törtnél akkor bárminemű mód amihez FNIS is kell alapból kilőve. Azt nem tudom MO és NMM mennyire nézi eredetiséget de LEHET már azok is. Szóval tört játéknál akár Legendary akár Special szinte lehetetlen módolni. Ha pedig mégis nagy esélyel eléggé bugosan mert ahhoz hogy tudd használni, eléggé régi verziót kéne valahonnan előássál(amit vagy sikerül vagy nem).

Szóval szerintem is Special/aniversary vedd. Én megvettem Aniversary-t(ami ugye amolyan "GOTY" vagy "deluxe edition" a special-nak. Rengeteg extra tartalom van benne. Még sárkánylovaglás is van, ami ha jól emlékszem a Legendary-ba csak külön community-s moddal volt lehetséges. Meg sok más is(durván 10gb volt letölteni), de nem spoilerezem el. :)

2023. nov. 26. 15:30
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én az utolsó kommenthez annyit tennék hozzá, hogy tudtommal a FNIS egy jó ideje már nem kap támogatást (fél éve-éve még utoljára ez az infó volt nálam), és a Nemesist használják egyre inkább a modfejlesztők is helyette. Sokan próbáltak Nemesisszel FNIS-re tervezett modokat, és azok is működtek vele. A Nemesis meg sosem vizsgált eredetiséget. Az NMM-et meg már régóta nem javasolják a modokhoz, de remélem, hogy sem a Vortex, sem a MO nem fog ebbe az eredetiségvizsgálatba belekezdeni. Én mondjuk csak Anniversary Edition Skyrimet töltöttem le, mert akkor kezdtem el vele játszani, amikor az már megjelent, de semmi problémám nem volt a tört verzióval, viszont a GOG verziót kerüld el, mert azzal valahogy másmilyen a kompatibilitás, és rengeteg mod nem futott el vele (már az Anniversary Editionnel is voltak ilyen problémák, de ott legalább arra elkezdtek frissítgetni, és mostanra pár év alatt szerintem jó lehet az arány). Az Anniversary a Special Editionhöz képest sok releváns újdonságot nem tartalmaz, cserébe jóval drágább, csak valahogy az Anniversary után én is úgy éreztem, hogy nem akarok Specialra váltani, noha szerintem sok régebbi mod azzal a legkompatibilisebb. Viszont, a Special Editionnek is kellene rendelkeznie sárkánylovaglással, mert ez elvileg a Dragonborn kiegészítővel jött, de majd szerintem ha ott tartasz, a neten olvass összehasonlításokat, videókat. Ha bizonytalan vagy, a Specialról bármikor frissíthetsz az Anniversaryre - viszont a "többről a kevesebbre" nem válthatsz, ha számít a mentésed - csak a modok esetében is figyelni kell a verzióváltásra! Skyrimben amúgy moddal minden fejleszthető, a sárkánylovaglás is, szóval tényleg ne hagyd ki szerintem a modolást, viszont a modok működését (kezdőként) elég nehéz, magyarul nem is tudom van-e rá jó leírás, arra időt kell rászánni, hogy megkíméld magad pár agyvérzéstől :D
2023. nov. 26. 17:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Megvettem végül az anniversaryt, tettem is rá pár modot, bő egy gigányit, hát huuu... mintha egy teljesen más játék lenne, pozitív értelemben :D
2023. nov. 27. 07:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bő egy giga? Az jó, nekem az egész Skyrim anno valami 100 gigát is nyomott, csoda volt, hogy elfutott :D Igen, olyan küldetések, világbővítések vannak.... Nem beszélve a karakterek feljavításáról, ruhákról... Meg persze az alapmechanizmusokról, mozgásról. Jó szórakozást!
2023. nov. 27. 12:12
 19/22 anonim ***** válasza:

Na gratulálok kérdező akkor :)

1gb pedig lófityisz. :D ahogy #18-nak nekem is volt anno kb 80-100gb módolás után(ez még csak a legendary volt) Most aniversary-t még nem módoltam, mert előbb "tisztán" akarom végigvinni achievmentek miatt. Sajna achievment szempontból macerás csak módolni. Már persze ha lesz#rod az achievmenteket akkor ez téged nem érint. DE csak pár alap móddal amit kb pár hónapja kaptam le már 10gb nyom a mód mappa(és ez tömöritett fájlok). Szóval lesz itt megint mérete... :D

2023. nov. 27. 17:23
 20/22 A kérdező kommentje:
Hogyha már a modolásról beszélünk, tudnátok esetleg jókat ajánlani? :) engem a ruhák, spellek, fegyverek annyira nem érdekelnek, amit szeretnék, hogy minél jobban nézzen ki a játék😁 meg a mozgás, amit a #18-as írt.
2023. nov. 27. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!