Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » [SPOILER Baldur's Gate III]...

[SPOILER Baldur's Gate III] Van rá mód, hogy a játék végén ne válljak polippá?

Figyelt kérdés
Nyugodtan megírhatjátok, akkor is ha nekem ez spoiler. Elolvastam a küldetést a BG3 Wikin, de nem teljesen értem, a fordítóprogramtól meg még zavarosabb lett. Nem akarok polip lenni. Nagyon ronda szegény.
2023. nov. 22. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Kegközelebb a spoileres részt sztem az első kommentbe írd, hogy ne lássa mki rögtön, csak aki idekattint.
2023. nov. 22. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

1# Így kezdődik a kérdés:

"[SPOILER Baldur's Gate III]"

Na most aki nem akar spoilert a játékból, de ezek után tovább olvas, az egy kretén. Vagy csak kötekedni akartál, ha már a választ nem tudod a teljesen normális kérdésre?

2023. nov. 22. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy bármelyikkel meglehet csinálni, viszont van olyan csapattag, aki átveheti a helyed és akkor nem te leszel az. A másik lehetőség pedig az, hogy megölöd az Emperort és kiszabadítod Orpheust, viszont őt is rá kell erre beszélni. Szóval legalább 2 db mód van rá.
2023. nov. 22. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Én is pont így akarom kijátszani a játékot. Az act 3-nál újra kezdtem az egészet egy másik karakterrel, hogy elkerüljem a ceremorfózist. Most úgy csinálom, hogy nem fogyasztok egyetlen elmefaló parazitát sem, abban bízva, hogy így elkerülöm az átalakulást.
2023. nov. 22. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
8%

Pedig az elsonek igaza van.

A kérdés spoiler, es rá se kell kattintani hogy elolvasd végig!

A polipos részt a leirasba kellett volna tenni.

2023. nov. 23. 07:06
 6/9 anonim ***** válasza:
36%

aki nem akar spoilert a játékból, de ezek után tovább olvas, az egy kretén

Es hogy ne forditsuk ki a szavakat. Nem is kell olvasni, görgetsz a kerdeseken, es az egesz egyben látszik!

Kettes, hacsak nem valami kulonleges olvasasi tehnikad van, vagy egy kenyérpirítón böngészel, a kreten te vagy, es kerj elnezest az elsőtől.

2023. nov. 23. 07:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont úgy akarom játszani, hogy polip legyek.
2023. nov. 23. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Gyakorlatilag mindegyik befejezés a rossz befejezés. Az egész játék erről szólt: szinte sehol sincs teljes győzelem, szinte minden küldetésben valaki veszít, meghal, csalódik, stb. Persze ezt szinte mindenki ünnepli, de a francba is, ha már a valódi életem egy csődtömeg, legalább egy játékban hadd hozzak össze egy "mindenki jól jár" happy endet! :)
2023. nov. 23. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

[SPOILER]

Attól függ mit tartunk rossz vagy jó lezárásnak. Vannak akik Ascended Astariontól is a s€ggüket a földhöz verik, meg moddolják, hogy Tav vidámabb legyen közben. Sőt, aztán Tav helyett origin módban összeboronálta Ascended Astariont isten Gale-el, és az volt a vége, hogy ezek ketten jól elbeszéltek egymás mellett.

Én meg néztem a gameplayt, hogy ez miért jó szerinted, hogy nem egy, hanem két karakter pont azzá a szörnnyé vált, ami előtte három felvonáson át a legrosszabb rémálmuk volt.

De mint mondták, szubjektív, hogy ki merre viszi a történetet, milyen döntéseket hoz.

DnDben se lawful good a karakterek 90%a.

Az is igaz, hogy boldog, kiegyensúlyozott hétköznapi emberek nem hagyják ott a nyugis kis életüket, gyereket, feleséget és aprítanak sárnyányokat csak úgy.

Ebből visszatérni egy hétköznapi idillbe szintén kevésbé valószínű, pláne úgy, hogy olyan képességeid vannak, amik azért elég sokakat megijeszt. Most gondold el, ha a szomszéd Józsiról tudnád, hogy ha olyanja van, ledob egy fireballst vagy egy eldritch blastot. Pláne, hogy az utóbbi milyen konnotációkat hordoz.

2024. júl. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!