Vannak ilyesmi pc-s játekok?
Olyan játékokra gondolok ami a Mass Effect-hez, Dragon Age-hez, Baldurs gate-hez ,telltale játékokhoz hasonlót.
mármint nem játék stílusban,hanem abban hasonlót,hogy a játékbeli karakterekkel beszélhetünk, a játék folyamán döntéseket kell hoznunk, akár romantikus kapcsolatba is kerülhetünk a karakterekkel a játék folyamán?
mondtok konkrét példákat?
bocsánat,ha félreérthetően írtam a kérdést. én a nevükre vagyok kiváncsi,ha az általam említetteken kívűl ismertek még.😅
"én a nevükre vagyok kiváncsi"
Akkor miért nem azt kérdezted kisfiam? A fenti leírás egyébként is bármelyik rpg-re ráhúzható..
5-ös.
nézelődtem mar ott, ennyire nem élek barlangban,hogy ne ismerjem azt az oldalt.😅😅
ez olyan volt mintha valaki karácsonyra kér javaslatot,hogy mit főzzön de te elküldöd étterembe,hogy ott nézzen körül😅
igen, tudom,hogy nem láttok bele a gondolataimba, ezért írtam utólag,hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést és bocsánatot is kértem ezért😅
#6: Régebbiek jöhetnek?
Amúgy meg a Witcher is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!