Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 vagy 4?

Diablo 3 vagy 4?

Figyelt kérdés

Ajándékba venném az öcsémnek, de annyira nem vagyok képbe vele.

Amikor megvolt a 3 néha leültem és játszottam vele konzolon. Nem tudom hogy a 4be van e ilyen mód. Próbáltam böngészni róla, de nem az én világom ez, igazából csak szereti ha leülök vele játszani.

Pluszban az is érdekel melyik a jobb, mert nem baj ha én kimaradok belőle :D

2023. nov. 17. 22:09
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a hármat se játszotta csak kb 2 hétig mert csak kölcsön kapta. Szülinapjára akarom, csak láttam van már 4. rész is
2023. nov. 17. 22:45
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
A 4 nem sikerült valami jól. De engem a 3 is csak addig kötött le amíg megfektettem Diablot a legnehezebb szinten. Onnantól nagyon unalmas lett.
2023. nov. 17. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
600 órám van a 3-ban, sokkal jobb, mint q 4, 4-et töröltem 100 óra után.
2023. nov. 18. 03:22
 4/9 anonim ***** válasza:
D4 inkább jobban a D2-re hasonlít, bár ha mindenképp játékot akarsz ajándékozni akkor inkább a 4, mert simán azt támogatják most ahhoz jön új tartalom stb, a 3 esetében meg már csak a régi tartalmakat hagyják benn.
2023. nov. 18. 03:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan kutyázzák a Diablo IV-et, de nekem csak az az egyetlen gondom vele, hogy nem tudok annyi időt tenni bele, mint az elődeibe. Unalmas? Furcsa mód az 1-2 részben unique tárgyakra vadászni senki szerint nem volt unalmas, pedig azoknak a drop rate-je ezrelékekben volt mérhető.
2023. nov. 18. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
3-as vagyok, kicsi a láda, a ló mindenbe elakad, fölösleges statok a tárgyakon, nehéz kommunikálni a játékosokkal, nincs group finder, de ami az utolsó csepp volt nálam, hogy elkezdett kifagyni.
2023. nov. 18. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
2
2023. nov. 18. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
22%

Csinaltok 2 Path of Exile accountot, igazi f2p, es tobb tartalom van benne mint a Diabloban.

Problema letudva.

2023. nov. 18. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Diablo 4, én is nemrég vettem meg. Ez most az aktuális ,tele tartalommal, újítással. És Diablot kb 15 évente fejlesztenek újat, szóval sokáig fog tudni vele játszani.
2023. nov. 19. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!