Hogy tudnám hírdetni aa játékomat?
Figyelt kérdés
Van egy játékom steaamen és szeretném hírdetni, esetleg tudtok módszereket hogy berobbanjon?2023. nov. 12. 20:38
2/13 anonim válasza:
Ha leírtad volna a nevét, akkor például itt.
4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem hírdető oldal, és a youtubnál nincs jobb ötletem
2023. nov. 12. 21:13
5/13 anonim válasza:
Őszintén, azt minek akarod hirdetni? Pénzt nem fogsz belőle csinálni.
6/13 anonim válasza:
ez egy nulla.... de ránéztem.... 14-15-nél nem lehetsz több... figyelj... tanulj még....
7/13 anonim válasza:
Őszintén szólva, kezdő/első játéknak ez is tökéletes, főleg az alapok lefektetésére, mint a hitbox, falak beállítása stb.
Hirdetni ingyenesen felrakod Facebookra, instára stb, aztán megkéred az ismerőseidet hogy osszák meg.
8/13 A kérdező kommentje:
Btw nem a pénz a lényeg mindenkinél játékosokat akarok inkább adj tippet hogy hirdessem nem érdekel ha neked nem tetszik ez van
2023. nov. 12. 22:03
9/13 A kérdező kommentje:
#8 de én facebookon nem hírdetem mert akk a profilomat tönkre teszi + ismerőseimnek nincs gépük
2023. nov. 12. 22:04
10/13 A kérdező kommentje:
#6 több vagyunk 14-15nél és az is valami hogy tudok játékot csinálni első játékot és még nincs túl sok funkció és kitettem steamre mások nem tudják hogy kell...
2023. nov. 12. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!