Mit tudtok a Harry Potter és a halál ereklyéi c. PC játékról?
EA Bright Light Studio fejleszti vagyis megint valami összecsapott gyenge HP játékot csinálnak!
Két részben fog megjelenni mint a film is!
Az első része idén November 19-én!PC, Nintendo DS, PlayStation 3, Xbox 360 és Wii-re!
Már az EA az egész csapata általában gagyi játékokat csinál de a EA Bright Light Studio részleg az meg főleg!
Nem várj valami nagy durranást összecsapják gyors pénzszerzés céljából hogy a rajongók úgy is majd megveszik!
Tegnap délután szereztem meg, mostanra a fő játékvonalat végigtoltam, pedig nem is voltam sokat a gép előtt...
A grafika nem olyan rossz, a szinkron viszont borzalmas. A játékmenet is lapos, ismétlődnek a dolgok. Nem szól másról csak mész és darálod az ellent a gép-pálcáddal... Teljes mértékben kiveszett belőle a Harry Potter feeling. Semmi kártya, semmi cukor, semmi emelgetős-keresgélős varázslás.
Szerintem elég szánalmas lett.
Én ezt tudom róla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!