Silkroad, CABAL online vagy Perfect World? Melyik a jobb game?
Figyelt kérdés
Indoklással kérem és ne írjatok ilyeneket hogy ez de szar meg az de szar!2010. okt. 19. 19:31
1/10 anonim válasza:
Lineage 2
Jó grfika, kevés gépigény, nagy világ, és házi szervert is tudsz csinálni ha ügyes vagy. :)
2/10 A kérdező kommentje:
Én a fenti 3 játék közül kérdeztem.És a lineage2 nincs köztük...mellesleg avval már játszottam de meguntam :|
2010. okt. 19. 20:11
3/10 Gerapppa válasza:
Silroadbn az a gáz hogy kész lehetlenség feljutni a szerverekre,de sztem 3közül a legjobb a cabal az olyan elmegy engem nem nagyon fogott meg az a tény hogy nyillal és karddal mászálnak de hiper-szuper lebegő deszkákon szálguldanak :P a Perferct World meg gagyi :)
4/10 anonim válasza:
hülyeség silkroadban már akár mikor feljuthatsz, és szerintem elég jó játék én arra szavazok
5/10 anonim válasza:
Cabal unalmas Silkroad még unalmasabb és a sok arab elrontja a játék élményt PW se vmi hejj de jó (PWzek) de lehet fejlodni és normális a társaság de ez is unalmas nagy szinten próbáld ki mind3at vagy nézz videot és azalapján dönts ha lusta vagy és fejlodni akarsz akkor mindenképpen SRO ha inkább a társaság akkor PW^^
8/10 anonim válasza:
Tuti hogy PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/10 anonim válasza:
Perfect world ^^ régebb óta játszom vele és szerintem nagyon jó *.* normális emberekkel (nem úgy mint pl metin2 -.-) gyors fejlődés, nagyon szép grafika és a játék élmény sem utolsó ;D
(bocsi , hogy csak most írok, de most keveredtem ehhez a kérdéshez és gondoltam leírom a véleményem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!