Akad itt olyan aki Stormworks-ben ért a gőzmeghajtáshoz?
Igen? Akkor hogy keresnél arra rá, hogy nem jól működik a gőz? Írtam már Steam közösségbe is, Googlen hogy találsz erre választ?
Ennek most mi értelme volt, hogy ideírd?
Értesz a Stormworks-höz? Ha ogen, akkor segítesz? Ha nem, akkor meg miért jössz okoskodni a semmitmondó Google-val?
De ha Stormworks-höz nem is értesz, Google-hoz tuti.
Mutasd mit írnál be a Googleba, hogy választ kapj arra, hogy az új Space DLC-je óta miért van teljesen megváltozva a nyomás, a gőz alapú szerkezetek működése, illetve nukleáris reaktorral hogy préselhető ki legalább annyi erő, hogy áttételekkel kettő nagy generátort gond nélkül legalább 20 RPS-sel hajtsa meg. Eddig ez nem volt gond, eddig 10 bár nyomás felett a bojler felrobbant és kellett nyomásszabályozás csekély víz mennyiség mellett is pillanatok alatt 10 báron volt. Most csoda, ha 2 bárig fel tudom tolni, illetve egy darab nagy generátort sem tudok még csak 20 RP-sel sem meghajtani. Jelenleg egy sima nagy elektromos motorom 2-3x olyan erős, mint a nukleáris reaktoros gőzturbinám.
Szóval? Erre hogy találnál Googlen megoldást, pláne lehetőleg magyarul, mert nem igen értek angolul, de ha mutatsz egy használható, pontosan ezt a kérdést megválaszoló google találatot, azt is megköszönném!
Azért ha 16+ nem tudod alapokat angolul az eléggé ciki... Így egyáltalán hogyan játszol a játékkal mikor az nem is magyar nyelvű? :D
Javaslom tanulj meg inkább angolul a sok játék helyett, többre mész vele majd az életben.
Google-chan első találata beadta amit kerestem:
Eléggé részletesen le van írva itt minden.
Ha ennyit sem tudsz megtalálni...
Szerintem nem ciki, de kinek mi. Szerintem cikibb az, ha valaki nem tud kaját csinálni Magának, vagy kicserélni a kocsin a kereket.
De amúgy németet tanultam, de az sem annyira érdekelt, minimális nyelvtudás ragadt Rám az interneten, illetve egy-két játékból, meg némileg ki tudom logikázni a mondatot kontextusból és pár szó felismerésével.
Na mindegy...
Chat GPT-vel lefordítottam ugyan kicsit nyelvtörősre sikeredett, de azt hámoztam ki belőle amit Én is tapasztaltam. Nálam sem tud turbinával hajtott nagy generátor 151-nél nagyobb töltést. Kell 6 vagy 7 turbina mindegyiken egy nagy generátor, hogy kettő darab nagy elektromos motort elbírjon folyamatos árammal. Hát..... Ez azért így eléggé nem éppen helytakarékos...
Te játszol a játékkal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!