Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox series s,t megéri venni?

Xbox series s,t megéri venni?

Figyelt kérdés
Milyen konzol? Elvisz minden új jó grafikájú játékot?

2023. nov. 3. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
nem, vegyél inkább ps-t
2023. nov. 3. 19:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Series X-et van értelme hosszabb távra venni.
2023. nov. 3. 21:45
 3/7 A kérdező kommentje:
De hát mennyiben jobb a Series x a s-től?
2023. nov. 4. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

#3: Az S hardveresen gyengébb, nem tud 4K felbontást, és nincs benne lemezmeghajtó. Játékokat csak digitálisan lehet beszerezni hozzá. De nincs olyan Xbox Series játék, ami kizárólag Series X-en futna.

Nézz egy pár összehasonlító videót, általában a felbontáson és grafikai effekteken, no meg a töltési időkön kívül minimális a különbség a két verzió között.

https://www.youtube.com/watch?v=WzQgr-o6jG0

https://www.youtube.com/watch?v=SiEU1UWhFns

Ha nincs egy nagyon jó 4K tévéd és nem fogod eladni a használt játékaidat, akkor én melegen ajánlom az S-t, mert a legjobb ár/érték arányú konzol a piacon, különösen Game Pass előfizetéssel.

2023. nov. 4. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Azzal nem számolsz utolsó, hogy idővel akár FHD-ban is egyre nagyobb különbségek lehetnek.
2023. nov. 4. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

én megjelenéskor vettem

nem vagyok az a nagy gamer és akkor ps nem volt vásárolható és series x se nagyon

inkább codozok egy keveset és nyomok egy két fifa meccset , szóval nekem ezekre bőven elég

nem vagyok grafika gyöklr szóval nekem teljesen mindegy mer a cod nem szebb annyival xdxd

2023. nov. 5. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Az S hardveresen gyengébb, nem tud 4K felbontást"

Ez így nem igaz, a gép támogatja a 2160p felbontást, vannak is játékok, amik natívan abban futnak, igaz nem sok. De natív 2160p játékból Series X-en sincs túl sok. Inkább a 30 és 60fps-ben futó játékok között van nagy különbség. Sajnos sok játék Series S-en csak 30fps-el fut, ami számomra a legtöbb játékban játszhatatlan, mert megfájdul tőle a fejem.

Kérdező én mindenképpen a Series X-et ajánlom, mert egy monitoron is hatalmas különbség van a renderelt felbontások között.

És mindegy, hogy milyen távra tervezel, mert ugyanaddig lesznek támogatva.

2023. nov. 22. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!