Zoli3d kérdése:
Amikor minecraftoztam a 1.9 béta verzióval vágtam fát és mentem bányászni láttam egy Steve fehér szemekel és szóltam anyának de eltünt mi lehet?
Figyelt kérdés
Mi volt ez2023. okt. 28. 19:06
1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon ijesztő volt
2023. okt. 28. 19:06
2/10 anonim válasza:
Te herobrinera gondolsz. Nyugi amikor kicsi voltam én is féltem tőle de nem létezik szóval nyugodtan menj aludni.
3/10 anonim válasza:
az semmi én a valóságban láttam egyszer egy piros világító szemű csávót gyorsan elfutottam
4/10 A kérdező kommentje:
Kamuzol
2023. okt. 28. 19:29
6/10 anonim válasza:
Kérdező te kamuzol, kivéve ha Herobrine mod-ot használsz.
A Minecraft Wiki-ről: [link]
"Herobrine is not in vanilla Minecraft, and never has been"
(Herobrine sohase volt része az alapjátéknak)
7/10 anonim válasza:
Herobrine sosem létezett, és a gyakori nem 10 éves gyerekeknek van akik Herobrineval vannak elfoglalva, ami 2013-ban volt divat...
8/10 anonim válasza:
Igen, 2013-ban valamejik frissítésben kiírták az újdonságok közé hogy:
Herobrinét eltávolították a játékból.
9/10 anonim válasza:
#8 azt csak trollkodásból írták ki, de a Mojang már többször elmondta ezt, meg hogy Herobrine sosem létezett a játékban. Nem értem miért hiszik el ezt még mindig hogy valaha is létezett.
10/10 anonim válasza:
2023-ban azt hinni, hogy valaki ezt még beveszi és úgy tenni mint aki sose hallott erről hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!