Régi zombis fps játék?
Figyelt kérdés
Nem füzők hozzá, sok reményt, de hátha, régen játszottam egy zombis játékkal kb 10 éve legalább, amire emlékszem az egyik pálya, hogy egy erdőben vagyunk. A mentési pontok azok ilyen írógépben van, egy rókát vagy kutyát kilehet szabaditani a csapdából. Utána távcsővel belehet nézni ilyen faházas részre, ahol egy zombi fel van rakva egy kampóra. Utána egy nagy kaput kell kinyitni, egyik házban van fegyver, esetleg nem ugrik be valakinek?2023. okt. 23. 16:25
1/3 anonim válasza:
Resident Evil 4 (2005)?
Tudom, hogy nem FPS, de a többi stimmel.
2/3 anonim válasza:
Talán:
Land of the Dead: Road to Fiddler's Green
3/3 A kérdező kommentje:
#1-nek köszönöm, ő az, valamiért fps-re emlékeztem, csak az alap játék, nagyon hálás vagyok
2023. okt. 24. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!