Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Max mennyi pénzt fizetnél ki...

Max mennyi pénzt fizetnél ki a GTA 6-ért?

Figyelt kérdés
Ha pl holnap megjelenne, mennyi lenne az az összeg ami felett már azt mondod hogy “inkább ncroreról letöltöm”?
2023. okt. 20. 16:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A játékokhoz akartam irni 😩😩
2023. okt. 20. 16:58
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
Az égvilágon semennyit. Ott döglik éhen az egész fillérb*szó bagázs a kínai uraikkal együtt, ahol vannak, ha rajtam múlik.
2023. okt. 20. 17:13
 3/15 Koaxk Ábel ***** válasza:
46%
Nekem minden napom egy GTA, szóval, köszönöm, de a szabadidőm nem tölteném ezzel ha nem baj! :)
2023. okt. 20. 18:16
 4/15 kojee ***** válasza:
25%
17000Ft
2023. okt. 20. 18:36
 5/15 anonim válasza:
4%
0-nál többet semmiképpen. Torrent vagy nem játszom vele :)
2023. okt. 20. 19:35
 6/15 anonim ***** válasza:
7%
Ha Kijönne úgy Steam-re hogy nem kéne külön rockstar kliens is max pár ezer forint. Az 5 volt a játék mélypontja, egyedül csak grafikája lett jó.
2023. okt. 20. 21:26
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

"Az 5 volt a játék mélypontja"

Na a IV is tudna mesélni arról, hogy mennyire egy f0$ konzolport volt, sok patch kellett, mire játszhatóvá vált, de még sokan ma is panaszkodnak, miközben az V meg úgy fut a gépükön mint az álom. DXVK nevű "mod" (fix) elvben helyre rakja az alacsony FPS-t meg stuttert. A DRM is varázslatos volt, természetesen jobban sz.patta azokat olykor, akiknek eredti volt.

Sztoriban sem volt szerintem (!) annyira nagy kaland, a meleg Tóni balladája DLC szerintem jobb volt, mint az alap. Ugye az engine amivel durrantani akartak, meg talán kicsit komolyabb köntösbe is rázták az egész játékot. Kevesebb volt a fantazmagória, mint pl a San Andreasban, lopjál jetpacket az Area 69-ből a gettóból kitört CJ-vel meg ilyenek. :D

Aztán nekem is a III/VC/SA trió a legjobb, a IV szódával, majd az V megint jó, csak a hardcore Online erőltetés nem jön be, mint üzletpolitika. Lerágott csont, de inkább adtak volna ki single DLC-ket. Vagy az Online tartalmat mint egyben single tartalom is. Aztán el lehet dönteni, hogy egymagam, vagy online csinálom meg.

Ha én mélypontot keresnék a szériában, akkor az a IV, a fent említett példák miatt. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az új engine és koncepció gyerekcipője.

2023. okt. 21. 16:10
 8/15 anonim ***** válasza:

#7 Érdekes módon nekem a 4-el nem volt gondom fps-es ügyileg, pedig mikor játszottam nem mostani gépem volt. :D érdekes módon nekem a anno a legfrissebb virágbolti verziónál 1x sem droppolt fps, igaz nem is 4k akartam futtatni.

Amúgy igen, VC és SA a legjobb GTA rész mai napig. A 3. rész "elmegy szódával" ahogy te mondtad. GTA 5 után számomra 2. legrosszabb a 3. rész.

2023. okt. 21. 17:24
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Fizetni semenyit, sosem tudott megfogni a sorozat.

Enkorrol meg a kedvenceimet sem toltenem le, arra ott van valamelyik hivatalos oldal.

2023. okt. 21. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

$60, de csak ha jó.

De mivel 70€-ért vagy annak megfelelő forintért jelenne meg, kivárnék egy leárazást.

2023. okt. 22. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!