Max mennyi pénzt fizetnél ki a GTA 6-ért?
"Az 5 volt a játék mélypontja"
Na a IV is tudna mesélni arról, hogy mennyire egy f0$ konzolport volt, sok patch kellett, mire játszhatóvá vált, de még sokan ma is panaszkodnak, miközben az V meg úgy fut a gépükön mint az álom. DXVK nevű "mod" (fix) elvben helyre rakja az alacsony FPS-t meg stuttert. A DRM is varázslatos volt, természetesen jobban sz.patta azokat olykor, akiknek eredti volt.
Sztoriban sem volt szerintem (!) annyira nagy kaland, a meleg Tóni balladája DLC szerintem jobb volt, mint az alap. Ugye az engine amivel durrantani akartak, meg talán kicsit komolyabb köntösbe is rázták az egész játékot. Kevesebb volt a fantazmagória, mint pl a San Andreasban, lopjál jetpacket az Area 69-ből a gettóból kitört CJ-vel meg ilyenek. :D
Aztán nekem is a III/VC/SA trió a legjobb, a IV szódával, majd az V megint jó, csak a hardcore Online erőltetés nem jön be, mint üzletpolitika. Lerágott csont, de inkább adtak volna ki single DLC-ket. Vagy az Online tartalmat mint egyben single tartalom is. Aztán el lehet dönteni, hogy egymagam, vagy online csinálom meg.
Ha én mélypontot keresnék a szériában, akkor az a IV, a fent említett példák miatt. Fogalmazhatunk úgy is, hogy az új engine és koncepció gyerekcipője.
#7 Érdekes módon nekem a 4-el nem volt gondom fps-es ügyileg, pedig mikor játszottam nem mostani gépem volt. :D érdekes módon nekem a anno a legfrissebb virágbolti verziónál 1x sem droppolt fps, igaz nem is 4k akartam futtatni.
Amúgy igen, VC és SA a legjobb GTA rész mai napig. A 3. rész "elmegy szódával" ahogy te mondtad. GTA 5 után számomra 2. legrosszabb a 3. rész.
Fizetni semenyit, sosem tudott megfogni a sorozat.
Enkorrol meg a kedvenceimet sem toltenem le, arra ott van valamelyik hivatalos oldal.
$60, de csak ha jó.
De mivel 70€-ért vagy annak megfelelő forintért jelenne meg, kivárnék egy leárazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!