Miért szaggat a krunker?
Hali. Igen, ki lehet találni, én ezzel szoktam elütni az időt, de van egy kis probléma. A saját otthoni laptopomon egy 10-15 perc játék után a stabil 60-90 fpsről lezuhan olyan 20-30ra és fogalmam nincs miért. Minden beállítást levettem a laptopon, semmi nem fut a háttérben, még a hardveres gyorsítás is bent van. Nincs egy csúcskategoriás gépem, de 8 gb ram, intel hd graphics 4000 azért csak el kéne hogy futtassa, figyelembe véve azt is hogy ez a gond nem merült fel a sulis gépeken amik sokkal rosszabbak mint nekem van, és ott a haverokkal simán toltuk a partykat lyukas órákban:D
Otthon viszont egy 15p játék után f*s és nem tudom miért
(Mellék infok : laptopom képernyője betört, külső monitort használok, intel core i5 3320m, 8giga ram, integrált kártya, lenovo T430, win 8.1)
Egy fél év és kigyűlik egy új gépre (főleg a sulihoz kéne) de addig is szeretném elütni az időt haverokkal az egyik kedvenc játékommal:)
Előre is köszönöm a válaszokat
felmelegszik, azért hogy ne egy masszaként csurdogáljon le az alaplapon a proci, leveszi a teljesítményt, ezért viszont beakad a játék, hiszen az eddig megszokott számítási teljesítmény is esik egy jó nagyot.
Szét kell szedni, teljesen portalanítani, különösen a be és kifújó ventiknél (ehhez ki kell venni magát a ventit is, mert ott szeret felgyülemleni), illetve némi friss hőátadó paszta a proci meg a hűtőszál közé.
Izopropil alkohol jó pucoláshoz fülpiszkálóval, esetleg sűrített levegő, de ha nincs más egy pár száz forintos puha, nem használt festőecset is csodákra képes.
Az utolsóra nem is gondoltam, már régen volt takarítva a kicsike, a hetekben rendbe is rakom szerintem.
Az osra meg amúgy nem is gondoltam😅 Köszi hogy felnyitottátok a szemem, hetekbe megpróbálok valamit kezdeni vele amíg nem lesz meg az új gép
Köszi mindenkinek:)
Ha X ideig jól megy és utána belassul a gép/beesik az FPS az általánosan melegedési probléma vagy megtelő memória tapasztalataim szerint, ott érdemes mindig körülnézni elsőként.
Ha nem, akkor lehet tovább menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!