Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik GTA játék jobb PC - n?...

Melyik GTA játék jobb PC - n? A GTA San Andreas, vagy a GTA 5?

Figyelt kérdés
Ez a 2 játék nekem nagyon bejön, de nem tudom melyik a jobb.

2023. okt. 6. 16:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
2022.10.18.
2023. okt. 10. 19:56
 12/16 anonim ***** válasza:
35%

A remaked trilogy úgy lótrágya ahogy van. Csakis az eredetik a jók.

Illetve eléggé látszik az eredmény már most. SA veri a GTA 5-öt simán. GTA 5 csak grafikailag jobb nála, de modokkal ezt is lehet orvosolni SA-n.

2023. okt. 11. 13:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Minden GTA egy erős társadalomkritika, de a IV előtt sokkal jobban érezhetőbb volt ez szerintem, már már a teljes abszurditás, karikatúra területére eltolva.

Annyit jegyeznék meg, hogy minden GTA részt a modok tartottak és még ma is tartanak életben. A SA-hoz még mindig jön tengernyi mennyiségben, III-hoz meg a VC-hez is, de sokkal kevesebb már. Teljesen érthető, sokkal limitáltabbak a lehetőségek a két játékban, a játéktér is kisebb.

Ami sok ős-GTA-snak hiányzott az V-ből, az a single DLC, illetve az online piedesztálásának mellőzése. A IV-hez kaptunk két DLC-t, nem is volt az online széterőltetve, jó volt. Az V esetén mondhatni az online update a DLC, mert oda jönnek az új fegyverek, új járművek, stb, csak sajna online lehet teljesíteni őket, ott jön át a varázsa.

Persze moddal megint elő lehet csalogatni single-ben a Cayo Perico szigetet például, csak nem lesz ott semmi a nagyon alap dolgokon kívül. Szerencsére az online dolgok szintén előhívhatók bármikor singleben, pl járművek, úgy hogy nagy tragédia nem ér.

Pl lehetett volna úgy is, hogy ezek single és online cuccok egyaránt. Most mibe tellett volna nekik leprogramozni, hogy single esetén az online játékostársakat random karakterekkel helyettesíti a játék. Semmibe. És akkor mindenkihez eljut az élmény, nem kell random arcokkal szenvedni. Én ezért hagytam ott az Online-t a legelején, mert nem bírtam az első pár feladaton átmenni, mert mindig volt valami random barom, aki elrontotta. :D Vagy amikor spawnolok és rögtön lőnek helikopterről, békén nem hagyva.

2023. okt. 13. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:
61%
2015-ben is elmondtam, hogy a GTA San Andreas a világ legjobb játéka. Ezen mit nem lehet felfogni?
2023. dec. 4. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Számodra a legjobb, ennyi az egész.
2023. dec. 5. 01:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem a San Andreas a világ legjobb játéka.
2023. dec. 12. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!