Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Keresek magyar ARK Mod készitö...

Keresek magyar ARK Mod készitöket?

Figyelt kérdés
Akik megtanitanának valamenyire modod késziteni.Lenne egy nagyon jo mod ötletem és ezt szeretném megvalositani valahogy.

2023. okt. 3. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de nem fogsz találni. Magyar nyelv sincs rendes benne. Azt a béna MTL fordítást én nem tekintem magyarnak. Angol moddereket találnál ezerrel, de magyart sajnos aligha. Sajnos eléggé összetett az ARK fájl rendszere.
2023. okt. 4. 08:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy angol moderek ezrével vannak csak nemtudok anyira angolul hogy normális megértsem őket.Meg miaz az MTL most hallok rola elöször?
2023. okt. 4. 14:21
 3/3 anonim ***** válasza:

MTL azaz gépi fordítás. Mint pl mikor Google fordító nagyjából pontosan lefordítja neked a szöveget. Nyilván minél összetettebb a mondat annál pontatlanabb lesz. Meg van aminek nem is feltétlen az a neve/leírása magyarba amit megad.

Viszont az baj ha nem tudsz angolul. Mint írtam Angol modder van kismillió. De én eddig még 1 magyarral sem találkoztam. Persze ettől még lehet van 1-2, habár erősen kétlem. De remélem találsz ha van ilyen ember.

2023. okt. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!