Keresek magyar ARK Mod készitöket?
Figyelt kérdés
Akik megtanitanának valamenyire modod késziteni.Lenne egy nagyon jo mod ötletem és ezt szeretném megvalositani valahogy.2023. okt. 3. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ne haragudj de nem fogsz találni. Magyar nyelv sincs rendes benne. Azt a béna MTL fordítást én nem tekintem magyarnak. Angol moddereket találnál ezerrel, de magyart sajnos aligha. Sajnos eléggé összetett az ARK fájl rendszere.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy angol moderek ezrével vannak csak nemtudok anyira angolul hogy normális megértsem őket.Meg miaz az MTL most hallok rola elöször?
2023. okt. 4. 14:21
3/3 anonim válasza:
MTL azaz gépi fordítás. Mint pl mikor Google fordító nagyjából pontosan lefordítja neked a szöveget. Nyilván minél összetettebb a mondat annál pontatlanabb lesz. Meg van aminek nem is feltétlen az a neve/leírása magyarba amit megad.
Viszont az baj ha nem tudsz angolul. Mint írtam Angol modder van kismillió. De én eddig még 1 magyarral sem találkoztam. Persze ettől még lehet van 1-2, habár erősen kétlem. De remélem találsz ha van ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!