Genshinben az AR Ascension 2-t melyik karakterekkel a legkönnyebb teljesíteni?
Már olyan ideges vagyok, rengeteg teammel próbáltam, de nem sikerül :((
Elmondom, milyen karaktereim vannak:
Traveler 60lvl
Raiden 40lvl
Xiangling 50lvl
Bennett 50lvl
Mona 60lvl
Collei 60lvl
Qiqi 50lvl
Noelle 50lvl
Kaeya 50lvl
Amber 50lvl
Lynette 40lvl
Sucrose 40lvl
Rosaria 50lvl
Shinobu 40lvl
Fischl 50lvl
Lisa 40lvl
Xingqiu 40lvl
Barbara 40lvl
Dori 40lvl
Candace 40lvl
Sayu 20 lvl💀
Sara 20 lvl💀
Kaveh szintén 💀
Hogyha valakit level uppolni kell, az nem gond. :)
Köszönöm!
A szint más dolog, mennyire vannak kiépítve a karakterek? Tudom alacsony szinten nem lehet 10/10, de azért cuccok vannak nekik normálisan adva? Illetve nem kell mindet a játék legelején, fókuszálj csak pár karakterre
A kérdésre pedig én vinném a következőket:
Kaeya(kell cryo), Bennett (heal+support), Collei/Amber, Mona
Electrot kb felesleges a végén lévő electro boss miatt
Azt olvastam egyszerűsítettek rajta, milyen enemyk lettek így, és neked mi okoz nehézséget?
Én Travi-Kaeya-Barbara-Yanfei csapattal csináltam végig mindig, bár Yanfeied nincs, úgy látom.
Általában az electro hypostasis szokott nehézséget jelenteni az embereknek, az ellen a dendro lett a legjobb, régen nekünk csak cryo és pyro volt, szóval amúgy azzal is leverhető. Fontos még, hogy olyan karakter legyen, aki folyamatosan/sokszor tudja applikálni az elemeket (nekem ez volt ugye Yanfei catalystként). Így Xiangling burstje, Collei (íjászként, talán belefér a 3 charged shot) vagy Kaeya burstje lehet a leghasznosabb.
Köszönöm szépen. :D
1) Rendesen buildeltem a legtöbbet, legalábbis akit tudtam. :)
Nem tudom mi a problémád velem. :D
De légy oly szíves és tartsd magadban, nem mondtál semmi okosat. :)
Kérdező, a 6os semmi sértő dolgot nem írt, csupán azt írta, hogy erősödnie kell a karaktereknek, mert ha az se megy, akkor problémák lesznek a rendes világban is
Illetve elírta a "ha" szót "ja"-ra
#8 köszönöm. Igen, telefonon sokszor mellé nyúlok, az automatikus javítást meg kikapcsoltam, mert állandóan átírta amit írtam
Elnézést!
Kérdező, csak akkor válts world levelt, ha ezt a pályát meg bírod csinálni. Mert utána a boss olyan szintű lesz, hogy meg sem tudod sebezni. Nem ok nélkül vannak ezek benne.
Folyt.
És a kinti világban is van elektro kocka, gyakorold azon, hogy kell vele harcolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!