Szerintetek melyik a legdegenáltabb, legtoxikusabb játék?
Mindenképp valami ingyenes cucc,
Fortnite
League of Legends
Dota2
Call of Duty (pl Warzone)
Counter Strike Global offensive
tört WoW
stb.
#3: Tört WoW?
Én éveken keresztül "tört WoW"-oztam (a 2010-es évek elején - Tauri Reborn), és a mai napig visszasírom azokat az időket, rengeteg fantasztikus embert ismertem meg a játék által. Nagyon jó volt a community, egyáltalán nem volt jellemző a toxikusság. Természetesen voltak trollok, degenerált játékosok (ahogy minden más online játékban is), de nem ők voltak többségben.
toxic game alatt általánosságban a közösségét hívják.
Én voltam tört WoW-on sokáig, főleg nagyobb külföldi szervereken (értsd 2006-2010 körül), de valahogy mindig megtaláltak a maxos huszár matyik, akik azt élvezték hogy a küldiző, fejlődő karakteredet leölhették 1 ütéssel, aztán ott röhögtek, mert mekkora jó poén.
Kevés online multiplayer játékkal szoktam járszani, pont ezért. Vagy ha mégis, akkor első dolgom - ha lehet - a chat kikapcsolása. (Nyilván olyan játékoknál, ahol nem szükséges a kommunikáció.)
LoL-lal szoktam néha játszani, de ott is alig van olyan meccs, ahol ne futnék bele pár degenerált bunkóba.
Ezek szerint nem csak nekem tünt fel mekkorát változott a világ ebben is. Kétezres évek közepétől multiztam, akkoriban is volt pár idióta, de közelében sem volt annak ami elborultság olyan kb 2015től (nem pontos dátum csak akörül tünt fel hogy egyre gázabb a közeg) kezdett kialakulni. Kis sértődött egóhuszár szándékos kártevők jelentek meg egyre többször több korábbi játékomban is, akik képesek voltak egy piti vélt vagy valós sérelmen bedönteni a teljes teamplayt, akár órás játékban is, a csapat többi tagját is megszivatva. Akik nem is játszani voltak ott hanem balhézni meg egózni. És régen kb 10 játékból volt 1-1 ilyen barom, de az is csak lájtosan csinálta, nem döntötte be a teljes meccset. Mostanra meg minden 2. játék ilyen lenne már, ha még játszanék online. Emberi selejtek és sértődött kis denegráltak mindenhol azóta is. Szóval én egy ideje elképzelhetetlennek tartom hogy online coop játékba menjek, kivétel lenne ahol ismerős mindenki, bár ott meg a matchmaking olyanba dobna ahol az ellenfél is csapatba van. Tehát sokat kéne gyakorolni, mert ellenfél is profi lenne, úgy meg eléggé életrabló. Ami nekem jelenleg már nem férne bele a mostani életmódomba.
Jelenleg én onlineból már csak pve-be mennék, azt is szigorúan megválogatott, nyugodt és normális ismerősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!