Sims 3 hibás cc?
Mostanság sok cc-t tettem a játékba, és valami miatt hibás lett. a 4-nél nagyon egyszerű kiszűrni a rosszat, de a 3-nál tanácstalan vagyok.
Már annyira hozzá szoktam, hogy nem akarok cc nélkül játszani, de a hibák miatt játszhatatlan lett.
-Nem menti el a szetteket, csak a hétköznapi ruhát. Ha azt akarom, hogy ne random ruhája legyen, el kell indítanom a játékot, majd utána megtervezni az öltözékét, és akkor menti. Ha casban csinálom meg egybe az egész simet, hiába állítom át, random marad minden.
-Nem mozdul a sim. Kiadtam neki interakciónak, hogy hívja elő kampec Karolát, majd hírtelen semmi, meg sem mozdul. Hiába x-eltem ki, ugyanúgy áll és nem történik semmi.
A játékom eredeti, nincs benne mod, csak cc.
Mit tudnék tenni, hogy ne kelljen törölnöm minden cc-met?
Nincs erre valami profgram? a 4-hez van.
Nagyon sok idő lenne, míg mindig megvárnám, hogy betöltsön a játák, aztán újra kilépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!