Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 hibás cc?

Sims 3 hibás cc?

Figyelt kérdés

Mostanság sok cc-t tettem a játékba, és valami miatt hibás lett. a 4-nél nagyon egyszerű kiszűrni a rosszat, de a 3-nál tanácstalan vagyok.

Már annyira hozzá szoktam, hogy nem akarok cc nélkül játszani, de a hibák miatt játszhatatlan lett.

-Nem menti el a szetteket, csak a hétköznapi ruhát. Ha azt akarom, hogy ne random ruhája legyen, el kell indítanom a játékot, majd utána megtervezni az öltözékét, és akkor menti. Ha casban csinálom meg egybe az egész simet, hiába állítom át, random marad minden.

-Nem mozdul a sim. Kiadtam neki interakciónak, hogy hívja elő kampec Karolát, majd hírtelen semmi, meg sem mozdul. Hiába x-eltem ki, ugyanúgy áll és nem történik semmi.

A játékom eredeti, nincs benne mod, csak cc.

Mit tudnék tenni, hogy ne kelljen törölnöm minden cc-met?

2023. szept. 26. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem mutatja, akkor csak kiszűrni tudod. Vagy egyesével (kettesével, ötösével, ahogy jobban tetszik) eltávolítod és megnézed melyiknél akad össze, és azt nem rakod vissza, vagy mindet letörlöd és egyesével (vagy ahányat akarsz) elkezded visszarakni, és amelyiknél hibás lesz, azt megint letörlöd.
2023. szept. 26. 16:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Nincs erre valami profgram? a 4-hez van.

Nagyon sok idő lenne, míg mindig megvárnám, hogy betöltsön a játák, aztán újra kilépni...

2023. szept. 27. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!