Miért nincs hozzá felirat?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ps4 re megjelent God of warhoz van magyar felírat. Ps5 storba viszont nincs hozzá felirat miért? És nem csak ehhez. Van amihez Magyar szinkron van storba pedig még fel írat sincs...2023. szept. 18. 22:55
1/6 anonim válasza:
Mert Magyarország "kis piac", nem feltétlenül éri meg a fejlesztőnek fordítót, szinkronszínészt megfizetni.
2/6 anonim válasza:
Nem hivatalos a szinkron, külön kell letölteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Most néztem ps storba God of warnál nincs felírat Magyarul. Le töltöttem és Magyar.
2023. szept. 18. 23:58
4/6 anonim válasza:
Tanulj meg angolul, több szempontból is jobban jársz.
5/6 anonim válasza:
"Tanulj meg angolul, több szempontból is jobban jársz."
Ha a feliratot olvassa és hallja a beszédet akkor gyorsabban fog neki menni. én így tanultam meg angolul feliratos sorozatokból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!