Minecraft. Rossz ómen, faluba léptem, roham indult. (Nem ismertem ezt a dolgot) A rohamot az adott faluban hogyan tudom megszüntetni?
Figyelt kérdés
Minden más faluban is roham indul most így? Lejár ez valamikor, ha sokáig nem járok abban a faluban? Adott faluban leraktam a cuccaim, mielőtt meghaltam, szeretném visszaszerezni.2023. szept. 5. 16:23
1/2 anonim válasza:
Rossz ómen effectet akkor kap a játékos, ha megöl egy zászlós pillagert. Ha az effecttel bemegy egy faluba, roham indul, ez "egyszer használatos". A roham megszűnik, ha leküzdöd azt, vagy ha a roham végez a falu lakosságával.
2/2 anonim válasza:
megszűntetni már nem lehet, de megelőzni igen, tejjel (mert úgy viselkedik, mint egy bármilyen sima effekt)
vagy megvárod még lejár, de az egy butább döntés, 1.20-ban már látod, hogy konkrétan meddig tart, nem végtelen (régen **:** volt kijelezve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!