Nyert már valaki az üdítős nyereményjátékokon?
Figyelt kérdés
Most jelenleg a Márka ad 15 milkàt és egy utazást monacoba. Régen fuze tea is indított nyereményjàtekot. Van valaki aki nyert már? Vagy sportcsokin stb...2023. szept. 3. 16:05
1/5 anonim válasza:
A Pöttyössel nyertem már kétszer is, jó 7 év különbséggel. Minden játék alkalmával vagy 120 próbálkozással. Szóval lehet nyerni, de az esélyed közel 0.
2/5 anonim válasza:
Én most Pepsi-vel játszottam, elektromos robogó, drón ipad stb, semmit nem nyertem, pedig vagy 50 kódot feltöltöttem (amúgy is iszom ezeket a mérgeket, szóval nagyon nem oszt nem szoroz költségben).
3/5 anonim válasza:
Mikor először hallottam a Balaton Bumm-ról akkor volt 1 nyereményjáték. Balaton csekkolj rá volt a neve és az oldalán lehetett választani azt hiszem 3 féle hely közül mondjuk LIBRI,576 Kbyte meg mondjuk INTERSPORT és valamelyikre rámentél akkor ott volt, hogy mi az aktuális nyeremény mondjuk x% kedvezmény a LIBRI-ben az INTERSPORT-ban meg sportfelszerelés az 576-ban pedig videójáték. Édesanyám volt be regisztrálva és én töltöttem fel a kódot mert általában szerencsém van és ki is választottam, hogy az 576 nyereményét szeretném megnyerni és azonnal felugrott 1 üzenet, hogy Gratuálok ön nyert egy Battlefield 4 játékszoftvert utána másnap másik kódottal újra próbálkoztam akkor is az 576-ot választottam és megint nyertem egy másik játékot utána még hetekig próbálkoztam a kódokkal, hogy mondjuk édesanyámnak nyerek valami kedvezményes kupont vagy valami mást de nem sikerült. A Sport szelettel pedig nyertem egyszer egy külső akkumulátort üdítővel meg egyszer nyertem egy strandlabdát.
4/5 anonim válasza:
Kb. 8 éve Adrenalin energia itallal nyertem egy pólót...😅
5/5 anonim válasza:
Túró Rudit vettem valamikor a helyi Coop-ban, mert megkívántam a bevásárlás közben. Kiléptem, felbontottam, csomagolásban: Nyertél egy Rudit! Mondom ha itt vagyok, beváltom, cuccot lepakoltam a kocsiba, visszamentem, levettem egy Túró Rudit majd irány a pénztár.
Ott kiderült, a nyereményjáték 2 napja lejárt, szóval nem válthatom be, de kifizethetem... 😀 A poén, hogy azzal is nyertem egy Rudit. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!