Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo IV-be nem kéne group...

Diablo IV-be nem kéne group finder?

Figyelt kérdés

Nem tudom csak én vagyok úgy vele, hogy szívesen mennék másokkal akár nightmare dungeonokat vagy bármit, de úgy, hogy nincs simerősöm aki játszana, kb lehetetlen. Még chaten se nagyon keresnek az emberek csapatot, max néha bossoknál vagy legion eventeknél random beinvelnek de ennyi az egész.

Miért nem elhet bele valami csapatkeresőt tenni, pl simán elhetne jelenteni, hogy mondjuk 40-45 közötti nightmare dungeonra jelentkezek, és összerakna egy partit magától.

2023. aug. 29. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
De igen, nagyon-nagyon hiányzik belőle. Nekem főleg azért, mert az endgame-et 90%-ban a NM dungik jelentik, de ezek egyedül hihetetlenül unalmasak, és nem tudom rávenni magam arra, hogy a season-ös karimmal dungizni menjek, hiszen az eternalossal már százszor végigütöttem mindet. Viszont ha ilyenkor összerakna pár random arccal a játék, máris kellemesebben telne az idő.
2023. aug. 29. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sokan észrevették.
2023. aug. 29. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!