Bet365-ön lehet játszani biztonsàgosan?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, technikumba járok így kapok ösztöndíjat és van saját kártyám. Szeretnék beregisztrálni bet365-re, egyik baràtom is játszott bet365-on és neki is kártyája volt és azt mondta h a rendszer nem tudja hogy 18 éves vagy e vagy csak 16. Biztonságos e-nekem? Itt arra gondolok hogy nem kapok pénzbírságot mert 18 év alatt szerencsejátékozok, mert a regisztrációnál meg kell adni a lakcímemet. És még az is érdekelne hogy a pénzt ki bírom venni 16 évesen?2023. aug. 27. 11:58
1/14 anonim válasza:
Regisztrálni tudsz. De ha nem azonosítod magad (KYC) akkor zárolják, később törlik a fiókod és soha többé nem tudsz a saját adataiddal regisztrálni. Kifizetni 100%,hogy nem bírsz ha nem végzed el az azonosítást, de talán már befizetni se lehet. Jobban jársz ha papíron mixelsz ha mindenképpen fogadni akarsz.
2/14 A kérdező kommentje:
De a bankkártyámmal nem tudom azonosítani magamat?
2023. aug. 27. 13:12
3/14 anonim válasza:
Nem. Személyi, jogosítvány, bankszámlakivonat (ahol látszik a neved, születési dátumod, lakcímed) stb iratok csak a jók. A bankkártyáddal mit akarsz azonosítani? 🤣
5/14 anonim válasza:
#3: Nem, sőt, Ikea Family kártyával, konditerem szekrény kártyával, vagy autós kártyával sem.
6/14 anonim válasza:
Fater, muter nevén tudsz csak játszani.
A nyereményt sem kapnád meg, ha véletlenül nyernél.
7/14 anonim válasza:
Németül: langsam.
Horvátul: polako
Latinul. andante
angolul: slowly.
8/14 anonim válasza:
a lottózóban engednek tippelni ?
9/14 anonim válasza:
"van saját kártyám"
revolut, wise, neteller ?
mert otp-vel már a nagyok sem tudnak befizetni betre.
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!