Melyik volt a legjobb Forza Horizon?
Én játszottam minden résszel, mindegyikben volt valami nagyon emlékezetes újítás amikor megjelent, kivéve talán az ötöt. Bár az első játék még nagyon más volt mint a későbbi részek (kötött pályás versenyek voltak csak, inkább hajazott egy NFS játékra rendőrök nélkül) mégis volt egy egyedi hangulata.
A második rész nagy újítása az volt, hogy lemehettél az útról majdnem akárhol (bár a nagy pályarészeket még mindig kötött utak kötötték össze). A harmadik rész ténylegesen egybenyitotta a pályát és rengeteg különböző környezetet használt. A negyedik rész behozta az évszakokat és a multit tényleg egybenyitotta az egyjátékossal. Az öötödik rész még mindig jó, de az volt talán az első ahol nem éreztem semmi különös előrelépést azon kívül, hogy kijavítottak rengeteg apróságot ami zavart és hozzáadtakk olyan dolgokat amikből többet szerettem volna (pl sztorik).
Többre is szavaznék :-)
Az 5-ösben a 4-ben hozott újdonságokat csiszolták, és van benne egy csomó jó dolog, ami tetszik, pl. launch controller, érzésre jobb lett kicsit a kocsik viselkedése. Ellenben a táj kicsit unalmas, a városkák szépek de kicsik és élettelenek, az "NPC" forgalom annyira gyér, mint bivalyb..on), az AI meg.. hát az borzalmas. Összességében nagy nóvumok nincsenek, de jó játék lett, a rally kiegészítő is jól sikerült (a másikat hagyjuk..).
A 4-esben hozott évszakok tetszenek, az már kevésbé, hogy így van egy hét (a téli szezon), amit szívesen hanyagolnék, ki a fene szeret végigcsúszkálni egy versenypályán? A Lego DLC-t többen lehúzták, nekem nagyon tetszett, jól elvoltam vele.
A 3-asban a legszebb és a legváltozatosabb a táj, nagy a város és hangulatos, van Tesla :-). Viszont rohadt idegesítő, hogy pl. a sebességzónákban nem "veszi el" a forgalmat, és ebben a részben gyűlöltem meg a cross country versenyeket.
A 2-es fura módon még mindig játszható, jó is volt a maga idejében, múltkor töröltem le, mert azért a 4-5 után elég korlátos és üres, bár ebben több életet láttam, mint a 4-5-ben, de az is lehet, hogy a múlt szépül :-)
1-ről nincs véleményem, soha nem játszottam, amikor PC-ről áttértem játszani XBox-ra, akkor már nem lehetett kapni a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!