Valaki tud ajánlani egy jó videót amiben el van magyarázva jól hogy hogyan kell letölteni a Microsoft Train Simulatort Pc-re és magyar vonatokat, pályákat betenni? (3 éve próbálkozom minden nyáron amikor érdekelnek a vonatok és még sose sikerült)
Letöltöd a steam programot, regisztrálsz, bejelentkezel
itt megkeresed ami kell, hozzáadod a kosaradhoz, megveszed, telepíted. Van műhely is, ott meg találsz magyar pályákat.
Jelentve.
Vedd meg szépen ahogy mindenki más is. :)
Kérdezd az index fórumon kérdező:
Ott kevesebb a jelentgetős emberke.
A jelentgetősök ugye nem töltöttek le semmit soha ugye? :D
Az MSTS-hez magánemberek készítik a modelleket, átfestéseket. Ha a hivatalos oldalukon van fent, akkor letöltheted és berakhatod a játékba.
Te marha hát hányszor mondja el és hányszor moderáltatod ki, hogy ha az alapjáték megvan, mert megvette, akkor utána a magyar kiegészítőket, mozdonyokat kocsikat, jelzőcsomagot, pályákat, stb letöltheti ingyenesen ha a készítője nem kér érte pénzt?? Én rengeteg mozdonyt fotóztam be egyik haveromnak aki átfestéseket készített. Soha nem kértem egy fillért sem tőle és ő is ingyen osztotta meg a gépeket. Volt egy srác akinek azzal segítettem, hogy mozdony hangokat vettünk fel a telephelyen... ingyen!
Na mindegy... te valami újhullámos okostóni vagy aki el sem tudja képzelni hogy lézetik olyan játék ami nem in app purchase alapon működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!