Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud ajánlani egy jó...

Valaki tud ajánlani egy jó videót amiben el van magyarázva jól hogy hogyan kell letölteni a Microsoft Train Simulatort Pc-re és magyar vonatokat, pályákat betenni? (3 éve próbálkozom minden nyáron amikor érdekelnek a vonatok és még sose sikerült)

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 23:14
 1/10 A kérdező kommentje:
1x sikerült játszani a játékkal de vonatokat és pályakat nem tudtam betenni mert errort írt.
2023. aug. 24. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Meg kell venni eredetiben, akkor működni fog. Jelentve.
2023. aug. 25. 09:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Letöltöd a steam programot, regisztrálsz, bejelentkezel

[link]

itt megkeresed ami kell, hozzáadod a kosaradhoz, megveszed, telepíted. Van műhely is, ott meg találsz magyar pályákat.

2023. aug. 25. 09:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké akkor megveszem
2023. aug. 25. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Jelentve.

Vedd meg szépen ahogy mindenki más is. :)

2023. aug. 25. 14:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Jó oké, egy darabig nem is tudtam hogy ez a régi játék van steamen. (már kaptam jelentést, köszi)
2023. aug. 25. 20:07
 7/10 anonim ***** válasza:
21%

Kérdezd az index fórumon kérdező:

[link]

Ott kevesebb a jelentgetős emberke.

A jelentgetősök ugye nem töltöttek le semmit soha ugye? :D

Az MSTS-hez magánemberek készítik a modelleket, átfestéseket. Ha a hivatalos oldalukon van fent, akkor letöltheted és berakhatod a játékba.

2023. aug. 25. 21:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi! (végre egy normálisabb válasz)
2023. aug. 25. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
#7: Amióta van saját jövedelmem, azóta nem lopok. Ha "letöltésnek" hívjátok, attól az még ugyanúgy lopás marad.
2023. aug. 26. 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:
31%

Te marha hát hányszor mondja el és hányszor moderáltatod ki, hogy ha az alapjáték megvan, mert megvette, akkor utána a magyar kiegészítőket, mozdonyokat kocsikat, jelzőcsomagot, pályákat, stb letöltheti ingyenesen ha a készítője nem kér érte pénzt?? Én rengeteg mozdonyt fotóztam be egyik haveromnak aki átfestéseket készített. Soha nem kértem egy fillért sem tőle és ő is ingyen osztotta meg a gépeket. Volt egy srác akinek azzal segítettem, hogy mozdony hangokat vettünk fel a telephelyen... ingyen!

Na mindegy... te valami újhullámos okostóni vagy aki el sem tudja képzelni hogy lézetik olyan játék ami nem in app purchase alapon működik.

2023. aug. 26. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!