ASegélyember kérdése:
Ha van egy jó játékötletem, mi a menete annak, hogy legyen is belőle valami?
Figyelt kérdés
Részleteket biztonsági okokból nem árulnék el, de biztos vagyok benne, hogy vásárolnák, hiszen itt még csak hasonlóról se hallottam. Az ötlet maga remek, de ilyenkor hogy érdemes elkezdeni?2023. aug. 18. 12:55
11/15 anonim válasza:
Unity engine-t kezdd el tanulni aztán hajrá.
13/15 anonim válasza:
Megtetted a minimumot, hogy legyen belőle valami. Az a valami ugyan csak egy kérdés egy kérdezős fórumon, de kb. ez a maximum, amit ki tudsz hozni a dologból.
14/15 anonim válasza:
Lett már belõle azóta valami?
Gyõri Zoliék szoktak kezdõ játékfejlesztõknek továbbképzéseket tartani.
TJÜ-n külön terem van arra, hogy egy-egy új ötletet bemutasson a közönségnek, és tesztelje, aki akarja.
15/15 elistvan válasza:
Kell csinálni egy működő prototípust minél több emberrel kipróbáltatni írják le neked mi tetszett mi nem tetszett benne az alapján változtatni rajta. A kész prototípussal meg lehet egy kisebb kiadás keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!