Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bagolykő mágustanodában...

Bagolykő mágustanodában regisztráció után mi a teendő?

Figyelt kérdés
Kaptam visszaigazoló emailt, de miután beléptem, nem történik semmi. Végig olvastam az egész oldalt. Semmi olyan nincs, hogy házakba szortírozás, vagy ilyesmi. Ilyenkor várni kell az adminisztrátor(ok) válaszára?

2023. aug. 15. 06:28
 1/2 anonim válasza:
Ha nem történik semmi az gond, az első belépésnél automatikusan feldobja a rendszer a beosztási kvízt. Írj a főoldalról üzenetet és megpróbáljuk megoldani. (Az adminisztrátor)
2023. aug. 23. 06:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi a válaszod!

Nos az van, hogy a legelső fiókomat, amit csináltam, azzal nem enged belépni, ami talán nem is nagy baj. Gondolom mert sokáig nem jelentkeztem be. Azért jobb így, mert másik névvel regeltem, ami jobban is tetszik. (Ian Walliams) Mivel oda volt írva, hogy lehet végülis külföldi névvel is regisztrálni. A lényeg, hogy megtaláltam az ívet és ki is töltöttem. Ugyan kérdéseket egyáltalán nem dobott fel, csak válaszokat megszámozva. Gondolom arra gondolt az ív létrehozója, hogy mely tulajdonságok igazak rám, így ezen az alapon töltöttem ki.

Meddig kell amúgy várni a házba való beosztásra?

2023. aug. 23. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!