Hogy működik a szuper blackjack szelvény? úgyértem, hogy látszik az, ha valaki nyert, akár pár ezer forintot is?
Figyelt kérdés
most nézek egy ilyen szelvényt de nekem ezek csak számok számok hátán, eddig mindig online adtam fel ilyeneket: 1 asztal: bal felső sarka 4es, alatta jobb shréhen 5, középen 5millio, az alatt 14, jobb felső 6os, az alatt másik shréhen 10. 2 asztal: bal felső sarok 5 az alatt jobb shér 8 középen 25mill, az alatt 13, jobb felső sarok 11, alatta bal shréh 12. 3 asztal: bal felső 6 alatta jobb shréhen 8 középen 500ft az alatt 16, jobb felső sarok 9 az alatt shréhen 4. 4asztal: bal felső sarok 9 az alatt jobb shréhen 15 középen 5000ft az alatt 19, jobb felső sarok 4 az alatt bal shréhen 10 és a bónusz: t.egy 11es 1, 7.2023. aug. 11. 11:23
1/1 anonim válasza:
Akkor nyertél ha az egyes asztalokon a középső számnál valamelyik számod nagyobb.
Szóval pl. az 1. asztalon középen 14 van és mivel neked nincs körülötte 14-nél nagyobb szám, nem nyertél.
A bónuszt ha jól emlékszem akkor nyered meg ha a számaid összege 21.
A sorsjegy hátulján le vannak írva a szabályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!