A zelda link's awakening-et és a zelda breath of the wild-ot csak jó angol tudással érdemes meg venni?vagy anélkűl hogy jól tudnák angolul is jól lehet benne szorakozni.Nagyon tetszenek ezek a játékok de sajnos nem jó az angol tudásom…
Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 22:03
1/2 Krisipoke válasza:
Szerintem abszolút.
Nyilván mindent jobban értesz, és kevésbé is akadsz el, ha mindent pontosan értesz, de a legtöbb fontos dologra amúgy is rá lehet jönni. Én kb. 4-5 éves korom óta játszom Zeldákkal, és akkor még nyilván egyáltalán nem tudtam angolul, de imádtam őket. Sőt, az angol nyelvtudásom tekintetében igazán sokat is köszönhetek ezeknek a játékoknak. Ha nem játszottam volna velük, akkor biztos, hogy kevésbé jól beszélnék angolul, vagy legalábbis később tudtam volna ilyen szintre eljutni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Akkor azthiszem irány meg venni őket:)
2023. aug. 8. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!