Cs1.6 szerveremen miért repülnk fel random a levegőbe?
Sziasztok rendeltem egy szervert a Synhosting.eu-tól és az a baj vele hogy random amikor több játékos van fent a szerón fel repülünk a levegőbe amikor lövünk.
Próbáltam újra telepíteni teljesen alapra és akkor is repülünk mi lehet a gond?
(Írtam a hostnak is de nem tudják a választ rá!)
Háát.. valaki szivat.
Ha nem csak az alap pluginok vannak bent, akkor arra tudok gondolni, hogy valakitől kapott pluginban van pár extra sor amihez mindenféle adminjog nélkül hozzá lehet férni a consoleon belül.
Vagy, ha nem hozzáértő ember konfigolta a szerót akkor már ott elvérzett a dolog, hogy az rcon pass az alap. Magyarán aki ismeri a synhostingos alap szerver rcon jelszavát az ingame bármit csinálhat a szerverrel.
Fun fact: anno mi is csináltunk ilyet. Felmentünk random szerverre és megnéztük átírták e, ha nem akkor trollkodtunk. Gravity-vel, kick/ban stb stb. Ráadasul az rcon logban vissza se lehet követni, hogy ki írkálja be a prancsokat, mert minden rcon command a szerver nevében történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!